כללי שאלה | אינדיזיין, טקסט בעיגול

• הוסף לסימניות
אני מכין את זה בענק ואני צריך להכניס שמות מסביב,

יש לי את הרשימה עם כל השמות באינדיזיין האם אפשר להכניס את זה בצורה עגולה?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.3 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אז זה אתה שעשית את החלק הראשון? זה היה פשוט ענק.
ראיתי את זה השבוע, ועמדתי ליד זה כ5 דקות. התרגזתי בלב על הגרפיקאי שלא חותם את השם שלו.

אתה רוצה לעשות את זה דוקא באינדיזיין?
זה יקח קצת זמן.
אני הייתי מציע שתעשה עיגול מסביב, ותדביק על הנתיב תיבות טקסט אחד אחד. קצת מעצבן, אבל בינתים אין לי פתרון יותר לעניין.

• הוסף לסימניות
כן כן. מה ראית?

יש לזה הרבה חלקים וזה הולך להסתיים בפיצוץ אדיר בדינר המרכזי שאנחנו עושים בשבוע הבא.

בתכל'ס, אני מחכה לפתרון מהיר.........

• הוסף לסימניות
אני ראיתי את החלק האמצעי, ועם רקע של ים/ספינה/זבולון/עצים.
ברגע הראשון חשבתי על כיוון, בגלל הכיון של המלבנים.
אחרי זה החלטתי שזה רוטנר, שתמיד מתחבא...
למה לא חשבתי שזה אתה? לא יודע.
פשוט חזק!!!

• הוסף לסימניות
חברים יקרים, חשבתי שעד הבוקר כבר יהיה לי איזה פתרון.

אין פתרון?

• הוסף לסימניות
תכתוב סביב לנתיב, זה הפתרון הכי טוב. תיצור עיגול בגודל הרצוי, ותכתוב מילים סביב זה.

• הוסף לסימניות
סתם הנה דוגמא בקטן

קבצים מצורפים

• 6.jpg
    KB 1.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני חושב שיש לי פתרון בשבילך, אבל אני לא בטוח שזה מה שאתה רוצה. תסביר היטב מה אתה רוצה לעשות, אבל בדיוק!

• הוסף לסימניות
אני כבר עשיתי את זה ידני עמדתי והכנסתי 143 שמות

• הוסף לסימניות
טוב, אז נכתוב ואולי זה יעזור למישהו בעתיד...

עושים מסגרת טקסט קטנה, גוזרים, ומדביקים על נתיב כטקסט, אח"כ ממשיכים להדביק שוב ושוב על הנתיב. משרשרים את כל התיבות הללו, ושופכים לתוכם את הרשימה.

מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;89777:
עושים מסגרת טקסט קטנה, גוזרים, ומדביקים על נתיב כטקסט, אח"כ ממשיכים להדביק שוב ושוב על הנתיב. משרשרים את כל התיבות הללו, ושופכים לתוכם את הרשימה.
איך הצלחת לשרשר בנתיב בין תיבות הטקסט? אני לא הצלחתי וכתבתי שחייב לעשות אותם אחד אחד על הנתיב.

נכתב ע"י ונתנו10;89518:
אני הייתי מציע שתעשה עיגול מסביב, ותדביק על הנתיב תיבות טקסט אחד אחד. קצת מעצבן, אבל בינתים אין לי פתרון יותר לעניין.

• הוסף לסימניות
כמו שאפשר לשרשר בין כל תיבת טקסט באינדיזיין..... מה הבעיה??????

• הוסף לסימניות
מה הבעיה? ניסית?

• הוסף לסימניות
בוודאי גם ניסיתי וכן עשיתי

• הוסף לסימניות
אז או שלא הבנתי אותך, או שאתה לא הבנת אותי ואת גרף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה