כללי שאלה | אינדיזיין - GREP - באג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;82782:
אז ככה, מצאתי עכשיו עוד איזה באג קטן.
אם יש לי ניקוד בתוך המילה, הוא לא ימצא לי את זה עם ה: +w\
למה?

כנראה ניקוד לא מוגדר כ word character. זה נראה לי באג בGREP של אינדיזיין. תן לי לבדוק...

[EDIT] -- לא, טעיתי. בGREP סטנדרטי \w מתיחס רק לאותיות לועזיות. בכל זאת נראה לי באג. או ש\w לא יעבוד בכלל, או שיעבוד גם על ניקוד. אולי אני אדווח לWinsoft...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Harbs;82785:
כנראה ניקוד לא מוגדר כ word character. זה נראה לי באג בGREP של אינדיזיין. תן לי לבדוק...

[EDIT] -- לא, טעיתי. בGREP סטנדרטי \w מתיחס רק לאותיות לועזיות. בכל זאת נראה לי באג. או ש\w לא יעבוד בכלל, או שיעבוד גם על ניקוד. אולי אני אדווח לWinsoft...
מתייחס גם לאותיות עבריות, אבל לא לניקוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;82793:
מתייחס גם לאותיות עבריות, אבל לא לניקוד.

נכון. לזה התכוונתי. בGREPים אחרים הוא לא מתיחס לאותיות עבריות. נראה לי שWinsoft עשה חצי עבודה...

• הוסף לסימניות
האחרון שלך עובד מצויין! גם עם ניקוד. (אבל נראה לי שאדובי עושה קצת בעיות בחיפוש כזה. נעצר הרבה מאוד)
HARBS קבל!

• הוסף לסימניות
זה עובד מצויין! אבל... אם יש 2 פיסקאות קצרות הוא תופס את שניהם.
Harbs אתה פשוט גאון!

אבל תג יותר טוב:)

• הוסף לסימניות
בהתחלה כתבתי שהייתי כותב סקריפט...

לקח לי 5 דקות...

קבצים מצורפים

• FindTenSpaces.zip
    597 ביטים · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ונתנו, תרגום בבילון:
GREP (Global Regular Expression Print)
פקודה של UNIX לחיפוש מחרוזת תווים או תבנית טקסט מסוימת בתוך קובץ​

• הוסף לסימניות
זוכרים שחיפשנו אפשרות למצוא 2 מילים אותו דבר? דוגמא: חיים חיים הלך לבית הכנסת להתפלל.
אז הנה יש את זה. (מעניין אותי אם גם בתג זה אפשר).

קוד:
(?<= |^)([^ ]*)( \1)+(?= |$)

• הוסף לסימניות
היי, באיזה רצף? צמודות או גם רחוקות?
וזה אפשרי בתג:p

• הוסף לסימניות
בGREP אפשר לעשות גם לא צמודות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה