שאלה אנאלפבתית

• הוסף לסימניות
שלום,
אולי אתם לא הכתובת, אבל אולי כן.
אני עושה ערבי שירה בציבור ומכינה מצגות בפאוור פוינט עם מילות השיר. מצגות יפיפיות לדעתי!
אני מרגישה שזה לא מספיק מקצועי. האם יש איזה תוכנה דומה , פשוטה, אם אפקטים קצת יותר זזים מזו שאוכל ללמוד בעצמי?
ואולי משהו יודע איך ממירים מצגת לסרט יחד עם השמע המצורף וכל התזמונים?

אשמח לקבל עזרה!
ד. ענדען

• הוסף לסימניות
א. מצגת מקצועית, תצטרכי ללמוד מקצועי. אין לך זמן? תשלחי למישהי שתעשה.
את בטח נתקלת בהרבה אנשים שמגיעים אליך כדי שתעשי להם המנון לקיטנה/שיר לבת מצוה וכו',
"תוך כמה דקות, מה הבעיה, תנגני שניה ותקליטי"
אז גם במצגות אין חכמות
ב. תנסי בפוורפוינט , "שמור בשם" תשני את סוג הקובץ, אני חושבת שזה POWERPOINT SHOW
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר בפאוור פוינט לייצא ל-WMV ונראה לי גם MP4.
(תלוי איזה שנה).

• הוסף לסימניות
תודה רבה! יש לי "צור וידאו"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י םןץףך;2093447:
אפשר בפאוור פוינט לייצא ל-WMV ונראה לי גם MP4.
(תלוי איזה שנה).
יש לי 2010 ואין שם את האפשרות הזו

• הוסף לסימניות
תעשי יצא ואז "צור וידיאו"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה 10;2093786:
תעשי יצא ואז "צור וידיאו"

ניסיתי, הוא אומרת יוצר וידאו יפה אבל עושה לי בלאגן במנגינות שהוספתי לשקופיות

• הוסף לסימניות
ב"ה
שבוע טוב
לגבי השאלה שהעלית - הבלגן במנגינות מתבטא אחרי היצוא או באמצע?
בזמן היצוא היתי ממליצה לך לתת לו לעבוד במנוחה, אח"כ לבוא ולראות מה יצא :)
לגבי תוכנה - ודאי, לדעתי, שאין מה להשוות!
פאוור פוינט היא תוכנה לעריכת שקופיות, וזה מתבטא בהרבה מאד דברים,
אם תרצי אפשר לתת לך רעיון בקטע של כיוון, אבל בכללי - יש את מובימי'יקר ואת אופיס סי'יט (office suite ) כמדומני שכך היא נקראת... וזו תוכנה יותר במחשבים עם הווינדוס החדשים - 8 ומעלה. והן בסדר בד"כ בקטע של עריכה.
כן היתי ממליצה לך לבדוק אפשרות של ללמוד רציני יותר אם את מרגישה שאת רוצה באמת להשקיע ולעלות, זה יתן טון אחר לגמרי.
אם תרצי, תוכלי לקבל ממני עוד רעיונות בפרטי ובשמחה גם שאלות.
הרבה הצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה