שאלה באאוטלוק

• הוסף לסימניות
כאשר אני לוחצת על הפקודה "שלח\קבל" הוא פותח את התיקיה "התקדמות שליחה קבלה" ובנוסף לפרטי השליחה\קבלה הרגילים הוא מביא שורה: מסנכרן את התיקיות שאתה מנוי עליהן" ובהתקדמות הזמן הוא כותב דברים מוגזמים, מעל שעתיים...
מה זה אמור להיות ואיך פותרים אותו?

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 23.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הערכות הזמן של מערכות חלונות אף פעם לא תואמות את המציאות. לא להתייחס.

• הוסף לסימניות
אני אישית לא משתמש עם אאוטלוק, אני לא חושב שלאדם נורמלי יש מה לחפש שם, לא מצד ההמתנה עד שכל קובץ יורד (ולפעמים בכלל לא רוצים להוריד את הקובץ וזה סתם ממלא את המחשב), ולא מצד שום דבר שיש שם שאין בתוך הג'ימייל.

• הוסף לסימניות
אני אישית השתמשתי רבות באאוטלוק, והא ממש נוח,
כשאתה עובד עם פגישות, היומן שם מאוד נח...
ויש אפשרות לראות מיילים שהגיעו ולא כמו בג'מייל, שרק כשאתה פותח רואים.

• הוסף לסימניות
אופיס 2010, נכון?

אז פשוט צריך לבטל את הסכנון האוטומטי,
או לחילופין להגדיר את החשבון כחשבון IMAP ולא POP

• הוסף לסימניות
בטקסט המופעי אין בעיה אלא אם כן לוקח לו המון זמן להציג לכם את הנתונים שלכם

• הוסף לסימניות
אפשר עוד שאלה באאוטלוק?
לאחרונה הוא מאד איטי וכל דבר תוקע אותו,
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
איזה צורה אוטלוק הוא, אני חושב שזה IMAP, אם זה יהיה POP3 אז הכל יהיה במחשב הוא יעבוד יותר מהר,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;846419:
אפשר עוד שאלה באאוטלוק?
לאחרונה הוא מאד איטי וכל דבר תוקע אותו,
מה אפשר לעשות?

ובכלל, ייתכן שהאוטלוק עמוס, אז יש למחוק קבצים מיותרים.

• הוסף לסימניות
נתקלי בבעיה זו לפני חדש שהכל איטי
מצאתי שנכנסו לי, בטי על ידי איזה וירוס, כמה אלפי כתובות לא מוכרות מחקתי אותם והכל הסתדר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;846430:

אכן, כנראה שזו הבעיה,
יש לי שם איזה 26 ג'יגה והכונן הולך להתפוצץ - אני כבר באמצע לסדר את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;851990:
אכן, כנראה שזו הבעיה,
יש לי שם איזה 26 ג'יגה והכונן הולך להתפוצץ - אני כבר באמצע לסדר את זה.

נכתב ע"י גרף הול;846430:

נכתב ע"י avraham1;851981:
נתקלי בבעיה זו לפני חדש שהכל איטי
מצאתי שנכנסו לי, בטי על ידי איזה וירוס, כמה אלפי כתובות לא מוכרות מחקתי אותם והכל הסתדר

אוטולוק במחשב יש לו הגבלה גודל שמותר ליהות ברגע שעובר עושה צרות צרות
בגלל זה צריכים טכנאי שתחזק את האוטולוק שלא יהיה מידע גדול
אבל עם עובדים בצורה IMAP אז חוסכים את הבעיה הזאת

• הוסף לסימניות
הבעיה אם IMAP שלא רואים סמל בשולחן עבודה על הודעות חדשות באאות לוק 2010. ב POP הבעיה נפתרת
לא כך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה