שאלה באוטוקד

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה להשאיר רק שכבה אחת דלוקה ובה לטפל??
אשמח אם תעזרו
תודה:)

• הוסף לסימניות
את צריכה לכבות את שאר השכבות בטבלת השכבות
(ע"י כיבוי המנורה)

• הוסף לסימניות
יש בקובץ המוןן שכבות, וזה לא מעשי
אין דרך קצרה יותר?

• הוסף לסימניות
פקודת isolate
ואז תבחרי את השכבה שאת רוצה להשאיר.

• הוסף לסימניות
תודה קודם כל
אבל זה משאיר אבל רק אלמנט אחד...
אני רוצה לטפל בשכבה מסובכת,
ולמחוק/ להעביר חלק ממנה לשכבה אחרת.
יש עיצה???
:)

• הוסף לסימניות
קודם כל, זה אמור לבחור לך את כל האלמנטים שבשכבה, ואז את בוחרת מה שאת רוצה להעביר לשכבה אחרת ובחלון של השכבות משנה לשכבה הרצויה (אפילו שהיא מכובה), קופץ לך חלון שמוודא שאת שבטוחה שאת רוצה להבעיר את זה לשכבה המכובה ואת מאשרת.
את יכולה בפקודה לבחור כמה שכבות ביחד שיהיו דלוקות ואז להעביר בקלות עם match

• הוסף לסימניות
אוקי,
ננסה ביתיים זה לא הולך,
על הדרך-
אני מנסה לעשות פוליגון מצירוף של קוים.
JOIN לא מצליח לצבע את הפעולה

יש לכם מושג מה כן?
יעזור לי מאוד תודה!!!

• הוסף לסימניות
join- יעבוד רק במידה ואחד הקוים הינו פוליליין. אם הקוים אינם פוליליין - את יכולה לעבוד אם פקודת pe - edit polyline. לאשר את השאלה ששואל ואז נפתחת לך עמודה - את בוחרת join, את הקוים שרוצה לצרף - פעמיים enter והקוים מחוברים. סתם להעשרה כללית - בעמודה של pe - יש פקודות נוספות שימושיות, כדאי להכיר אותן.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בעורך השכבות תבחרי את השכבה העליונה shift והשכבה התחתונה תלחצי על מנורה אחת- הכל יכבה. תדליקי את השכבות הרצויות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתי ר;2104144:
אוקי,
ננסה ביתיים זה לא הולך,
על הדרך-
אני מנסה לעשות פוליגון מצירוף של קוים.
JOIN לא מצליח לצבע את הפעולה

יש לכם מושג מה כן?
יעזור לי מאוד תודה!!!

JOIN עושה הרבה פעמים בעיות.
תשרטטי קו אחד מהקווים אותם את רוצה ךחבר בפוליליין ואז הם יתחברו לך ללא בעיה עם FILLET או CHAMPFER כאשר את לוחצת על SHIFT בעת בחירת הקו השני לחיבור (אלא אם יש לך קווים במפלסי Z שונים ואז אין דרך לאחד אותם לפני שמאפסים את ה-Z של כולם)

• הוסף לסימניות
בסוף הסתדרתי..
תודה לכולכן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה