שאלה באחוזים...

• הוסף לסימניות
איך זה עובד?

מוצר שמופץ בשם מוסד גדול וידוע ע"מ לעודד את המכירות,

מיוצר ומופץ ע"י מישהוא חיצוני שקרא למוצר בשם המוסד, ששמו ותמונתו של המוסד נכתבו בגדול על האריזה,

המטרה שלו היא להפיץ ולפרסם כמה שיותר את המוצר,
בשימוש אנונימי הוא לא יגיע כלל ליעדים שהציב לעצמו,

השאלה היא כמה אחוזים מהמכירות עליו להעביר למוסד?

• הוסף לסימניות
אם ירדתי לסוף דעתך
אם זה כמו החדרת מוצרים כמו שעושים כל חברות הסבונים במקוואות?
זה תשלום פר יחידה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה זה הסבונים במקוואות,

דוג' אדם שמייצר מיץ ענבים או כל מוצר אחר ועל מנת לקדם את המכירות קורא למוצר בשם של ישיבה או אירגון מסויים שאף תמונתו מתנוססת בתוית,

כמה עליו לשלם לישיבה או לאירגון וכד'??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;1022316:
לא יודעת מה זה הסבונים במקוואות,

דוג' אדם שמייצר מיץ ענבים או כל מוצר אחר ועל מנת לקדם את המכירות קורא למוצר בשם של ישיבה או אירגון מסויים שאף תמונתו מתנוססת בתוית,

כמה עליו לשלם לישיבה או למה אירגון וכד'??

אם זה ליין אחד אז כמה שעולים המדבקות...אבל אם זה משהו קבוע זה תלוי אם מוצאים מוסד שמסכים לשלם...זה יכול לנוע סביב כמה עשרות אלפים. ובתנאי שזה לצמיתות

• הוסף לסימניות
איציק, שים לב שהשאלה היא כמה הישיבה צריכה לקבל ולא לשלם...

ולשואל הנכבד, אם הסיפור יופיע בצורה האמיתית ולא בדוגמאות, לכאורה תוכל להיעזר יותר. כרגע, לא ידוע לי על בן אדם שמתכוון למכור מיץ ענבים שיהיה כתוב עליו ישיבת מרכז הרב, כך שאין לי כל דרך לנסות ולהבין ולהגיע למסקנה, כמה משלמים על כזה דבר...

• הוסף לסימניות
לא ירדתי לסוף דעתך...

כוונתי בדיוק הפוכה,
כמה הסוחר ישלם לישיבה, שבזכותה הוא מצליח למכור הרבה יותר סחורה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1022327:
איציק, שים לב שהשאלה היא כמה הישיבה צריכה לקבל ולא לשלם...

ולשואל הנכבד, אם הסיפור יופיע בצורה האמיתית ולא בדוגמאות, לכאורה תוכל להיעזר יותר. כרגע, לא ידוע לי על בן אדם שמתכוון למכור מיץ ענבים שיהיה כתוב עליו ישיבת מרכז הרב, כך שאין לי כל דרך לנסות ולהבין ולהגיע למסקנה, כמה משלמים על כזה דבר...

דוג' המיץ ענבים ניתנה כדי לסבר את האוזן ובא נאמר שזה בדיוק המקרה מיץ ענבים בשם "מרכז הרב"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;1022329:
לא ירדתי לסוף דעתך...

כוונתי בדיוק הפוכה,
כמה הסוחר ישלם לישיבה, שבזכותה הוא מצליח למכור הרבה יותר סחורה??

אני מתחיל להבין...אתם בונים על זה שהישיבה ימתג את הסחורה שלכם
ואז כמה הוא ישלם?
אני חושב שסוגרים על אחוז מסוים עם דירוגים במכירות לתקופה זמן מוגבלת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה