דרוש מידע שאלה באיביי

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות את המוצר הזה יש לי שתי שאלות
א. האם באיביי בדר"כ משלמים מס או שזה יותר כמו עלי אקספרס
ב. האם המוכר אמין והאם יש ניקוד גבוה למוצר (אני לא כ"כ מכיר איביי, אני ישמח לכל עזרה)

• הוסף לסימניות
המוצר כבר נמכר.

פה נשאר אחרון במלאי את אותו המוצר משומש כמובן ממוכר מיפן עם ציון 100

תלוי בסוג המשלוח וחברת המשלוחים בה תשתמש השולח יתכן ותחוייב במיסים בכניסה לארץ

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה
המוצר השני לא רלוונטי כי הוא לא בדיוק אותו דבר
אני רוצה לברר על המוכר הראשון, מה עוד יש לבדוק חוץ מהאחוזים?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קודם כל תודה
המוצר השני לא רלוונטי כי הוא לא בדיוק אותו דבר
אני רוצה לברר על המוכר הראשון, מה עוד יש לבדוק חוץ מהאחוזים?
ותק של המוכר + מספר פרטים שנמכרו + דירוג

חיפשת באמאזון?

• הוסף לסימניות
כן, לא מצאתי
השאלה השניה היא על המיסים, המוכר שולח את זה במשלוח של איביי, בדר"כ יש על זה מיסים או אין?

• הוסף לסימניות
כן, לא מצאתי
השאלה השניה היא על המיסים, המוכר שולח את זה במשלוח של איביי, בדר"כ יש על זה מיסים או אין?
כן בדרך כלל במשלוחים במחיר וסוג כזה, אלא אם צויין אחרת.
אתה יכול לבקש מהמוכר להצהיר מחיר נמוך יותר במשלוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה