כללי שאלה באילוסטריטור

• הוסף לסימניות
שלום
אני מנסה לדגום צבע מתמונה כדי ליצור גראדיאן ומשום מה אניני מצליחה , הפלוס של הדוגם נעלם כאשר אני נודדת איתו לכיוון חלון הגראדיאן ,הוא הוסף צבע על הדרך ולא את הצבע שנדגם... מה אני עושה לא בסדר ? ניסית גם להעתיק צבע ע"י מש טול אבל גם זה לא עובד?
בקיצור מה עושים???
תודה

• הוסף לסימניות
דוגמים צבע בדוגם, סוחבים את הצבע לחלון הSWACHES ומשם סוחבים את הצבע לחלון הGRADIENT, בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהושוע;1122934:
דוגמים צבע בדוגם, סוחבים את הצבע לחלון הSWACHES ומשם סוחבים את הצבע לחלון הGRADIENT, בהצלחה

זה מה שאני עושה אך זה לא עובד..
:(אולי יש הגדרה שתוקעת לי את זה האם מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אף אחד מכל המקצוענים לא נמצא?

• הוסף לסימניות
דאבל קליק על כלי הדוגם, אולי לא מסומן שם לדגום צבע?

לדגום לגרדיאנט לוחצים על אחד המרובעים הקטנים של הגרדיאנט ועם שיפט וכלי הדוגם דוגמים צבע מתמונה. מתאר לעצמי שזה לא חדש או שלא הבנתי את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1123199:
דאבל קליק על כלי הדוגם, אולי לא מסומן שם לדגום צבע?

לדגום לגרדיאנט לוחצים על אחד המרובעים הקטנים של הגרדיאנט ועם שיפט וכלי הדוגם דוגמים צבע מתמונה. מתאר לעצמי שזה לא חדש או שלא הבנתי את הבעיה.

לא עובד אצלי משום מה.. פשוט במעבר הופך את הצבע לאפור..

• הוסף לסימניות
אולי צילום מסך יעזור לכם לעזור לי

קבצים מצורפים

• צילום מסך.jpg
    KB 426.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
לסמן V בשורה הראשונה של ה-Apperance

דגימה מתמונה בדרך כלל נעשית בלחיצת דוגם + שיפט

אין אפשרות לדגום מעבר מתמונה, אפשר לדגום מצבעי המעבר
פתחו את חלון המעברים, בחרו בית אחד מבתי הצבע
וכעת בדגימה + שיפט לחצו על התמונה
וכך לבתים נוספים מהמעבר.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה