כללי שאלה באילוסטרייטור

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי שורת עצמים זהים צמודים, ואני רוצה לפרק אותם לאחד אחד, והם לא נקראים קבוצה, מה אני עושה?
ועוד שאלה, יש דרך להפוך עצם לוקטורי באילוס?
תודה

• הוסף לסימניות
1. expend
2. live trace
שניהם נמצאים ב-object או בסרגל למעלה

• הוסף לסימניות
במקום expand, יכול להיות שכדאי קודם לנסות: release compound object.

(לחיצת כפתור ימיני > release compound object)

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה בעברית, איך קוראים לזה בעברית?

• הוסף לסימניות
אולי: שחרר (או הפרד) צורה מורכבת. משהו בסגנון.

• הוסף לסימניות
ב ע י ה באילוס

תודה, הצלחתי ב"ה.
אובייקט - נתיב מורכב - שחרור.
זה עזר לי חלקית. את השאר מחקתי זויות של עצם לידו וכך השתחרר.
יש דרך יותר מוצלחת?

ועוד שאלה באילוס-
יש לי קובץ מסוים שכשאני מדביקה בתוכו עצמים בצבע שחור ובתוכם יש חלקים לבנים - הם נהיים רק שחורים ואין לי אפשרות לצבוע אותם אחרת. מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
מה פירוש "יש לי קובץ מסוים" - האם זה קובץ קיים, שאת מנסה להוסיף/לשנות בו פרטים?
אם כן, מה קיים כבר בקובץ?
לתוך איזו שכבה את מנסה להוסיף אובייקטים (פתחי את חלון השכבות וראי מה מוצג)?
מהו מצב הצבע של הקובץ (מה רשום במסגרת העליונה של חלון הקובץ, לאחר שם הקובץ)?
האם יש צבע רקע למסמך?

אלו פרטים ראשוניים שחייבים לדעת אותם כדי לנסות לאתר את הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה