כללי שאלה באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
זכור לי שידעתי שאפשר באילוסטרייטור לבחור שטח (ריק) שכלוא בין קוים, על מנת להוסיף לו צבע וכדו'.

איך עושים את זה?

רוב תודות

קבצים מצורפים

• prog.jpg
    KB 25.4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
Live paint בתפריט object תבחרי את שלושת הקוים ותעשי make

• הוסף לסימניות
צריך לבחור את שלושת הקוים?
ואם זה לא שלושה קוים אלא משהו הרבה יותר מסובך?...

• הוסף לסימניות
אז תנסי ותראי איך זה עובד ניסוי וטעיה יתן לך את התוצאות היותר טובות

• הוסף לסימניות
למה לעבוד קשה כשיש כלי "בחירה חיה" המיועד ממש לכך

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 59 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
אולי לא סתם לא מצאתי...

אין לי אופציה של LIVE PAINT בתפריט הOBJECT, ואין לי את הכלי של אביגדור בסרגל הכלים. מישהו יכול להציע עוד רעיון איפה האפשרות הזו מתחבאה באילוסטרייטור שלי, אם בכלל?
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 110.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יש למישהו עוד רעיון איך אפשר למלא בצבע קטע משוכלל שכלוא בין קוים, כך שיישאר וקטורי ואילוסטרייטורי?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
ניסית על המטה הקסם?
כלי אחד מתחת לחץ השחור

• הוסף לסימניות
ניסיתי דווקא, אבל הוא לא עושה מה שהוא יודע לעשות בפוטושופ. האם אפשר לבחור בעזרתו שטח ריק? איך?

• הוסף לסימניות
טוב, אל תטרחו יותר. ויתרנו על הרעיון מחוסר ברירה, כבר לא היה זמן לחכות לתשובה.

• הוסף לסימניות
מה לעשות ויש לך אילוסטרייטר CS1, ושם זה עוד לא היה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה