כללי שאלה באילוס

• הוסף לסימניות
יש לי איורים וקטוריים צבעוניים ואני רוצה להפוך אותם באילוסטרייטור לצבעי שחור-אפור-לבן כדי להכין אותם להדפסה לא צבעונית. השאלה איך אני עושה את זה? (לא מכירה את אילוס אז תסבירו לאט)
שאלה נוספת האם אכן אני חייבת להמיר את הצבעים כדי לתת את זה להדפסה לא צבעונית?
תודה

• הוסף לסימניות
הכי קל פשוט לייבא לפוטו שופ, ולהגיד לו שם: Image - mode - Grayscale
לא חייבים להפוך לשחור לבן להדפסה שחור לבן, מספיק שאת מגדירה למדפסת שיהיה בשחור לבן.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות נוספת דרך חלון
color guide
באייקון של הקשת יש אפשרות ללחוץ ולשנות צבעים

קבצים מצורפים

• Screen shot 2013-02-11 at 16.44.47.png
    KB 21.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לאחר שלחץ על האייקון של הקשת יופיע ההחלון הבא
בו תוכלי להגדיר באילו צבעים תרצי להחליף את הצבעים הנתונים

קבצים מצורפים

• Screen shot 2013-02-11 at 16.45.01.png
    KB 35.8 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
דוגמא לתוצאה

קבצים מצורפים

• Screen shot 2013-02-11 at 16.44.43.png
    KB 63.3 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י בישהש;955432:
הכי קל פשוט לייבא לפוטו שופ, ולהגיד לו שם: Image - mode - Grayscale
לא חייבים להפוך לשחור לבן להדפסה שחור לבן, מספיק שאת מגדירה למדפסת שיהיה בשחור לבן.

בפוטושופ אני יודעת אבל זה לא יפגע באיכות האיור , הרי האיור הוא וקטורי

• הוסף לסימניות
אפשר גם ב-edit
color tu grascela
תתקנו אותי אם לא כתבתי את זה נכון...

• הוסף לסימניות
אהבתי!
לא הכרתי את זה
הראשונים בתפריט פותחים את התצוגה כמו בצילומי מסך שהראתי למעלה
אבל בהמשך יום הוספות שעליהם לא ידעתי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה