כללי שאלה באילוס

• הוסף לסימניות
איך עושים קו שעשוי מנקודות .
עשיתי קו הצלחתי קווקווים .אבל איך עושים נקודות זה אמור להיות מהיר.

• הוסף לסימניות
תודה תהילה
בחלון הסטרוק הצלחית לעשות קוו מקווקוו ומה שאני צריכה זה קוו שבנוי מנקודות קטנות

• הוסף לסימניות
את פשוט משחקת עם הגודל של הנקודות - קווים והמרווחים שלהם

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 98.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אבל לא זה מה שפותחת האשכול ביקשה

• הוסף לסימניות
תודה רבה נשמה ...זה גם מה שאני הצלחתי . בשוטרסטוק ראיתי שהם עושים קווים שעשויים נקודות קטנות... שניה אני כבר מעלה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
אם הכוונה לנקודות עגולות, צריך להשתמש במברשת, יש מוכנות באילוסטרטור ואפשר ליצור אחת חדשה לפי הצורך
הדגמה פה

• הוסף לסימניות
אברהם ממש תודה על הסירטון

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• כידה.PNG
    KB 158.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
דפדפו בחלונית המברשות, יש שם הרבה דברים מעניינים

קבצים מצורפים

• Untitled.mp4
    KB 514.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אברהם ממש תודה רבה נראה לי עכשו הבנתי...

• הוסף לסימניות
הצלחתי תודה לכולם !!

• הוסף לסימניות
ככה עושים דרך חלון הסטרוק (בעצם כמו ש OR_Design הראה)

כמובן שאפשר לשחק אם הצפיפות והגודל וכו'

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• לכידה.GIF
    KB 44.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זה נמצא בהגדרות הקו, בדיוק איפה שצבעו בצהוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה