כללי שאלה באילוס'

• הוסף לסימניות
איך ניתן להשתמש בכלי דוגם הצבע, בgradient ?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
גם אם אי אפשר, גש לחלון הגרדיאנט עצמו, ושם שים לך סמן במקום של הצבע שאתה רוצה.

• הוסף לסימניות
בחר את האוביקט אליו אתה רוצה להעתיק את המעבר. גש עם העכבר עם כל הדוגם ולחץ על האוביקט ממנו אתה רוצה להעתיק את המעבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;242450:
בחר את האוביקט אליו אתה רוצה להעתיק את המעבר. גש עם העכבר עם כל הדוגם ולחץ על האוביקט ממנו אתה רוצה להעתיק את המעבר.

תודה, אבל חוששני שלא הובנתי כראוי.
מה שכתבת ידוע לי, אבל אני שואל על האובייקט המקורי שאותו אני מעוניין לצבוע במעבר, ולדוג': את הצד הימני ,אני מעוניין לצבוע בצבע חום שיש לי באובייקט אחר בדף, ואת הצד השמאלי בצבע אחר שיש לי בעוד אובייקט וכו' וגו'
מקווה שניסחתי זאת בצורה מובנת.
ושוב תודה.

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור דוגמית צבע מכל אחד מהאובייקטים, טאז לבנות גרדיאנט המבוסס על הדוגמיות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;242481:
אפשר ליצור דוגמית צבע מכל אחד מהאובייקטים, טאז לבנות גרדיאנט המבוסס על הדוגמיות הנ"ל.
זה באמת מה שעשיתי ("ברוך שכיוונתי לדברי זהובים") בלית ברירה.
רק שחיפשתי להיות יותר נייד וחופשי, בבחירת הצבעים.
בכל אופן ,תודה רבה לכולם
(הייתי פונה לאדובי ישירות, הבעיה היא שהם לא חייבים לי כלום... להיפך...;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה