כללי שאלה באינדזיין: מחיקת טקסט גולש

• הוסף לסימניות
כאשר בתיבת טקסט באינדזיין ישנו טקסט שאינו נכנס ואיני רוצה בו כלומר בתיבת טקסט בצד שמאל למטה מופיע לי ריבוע אדום עם פלוס המסמן שהטקסט גולש למחוץ לתיבה......
האם יש לי דרך למחוק את הטקסט הבא כי ברצוני שישאר רק הטקסט שבתוך התיבה?
(מקווה שההסבר מובן...)
תודה לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתתיהו;775616:
כאשר בתיבת טקסט באינדזיין ישנו טקסט שאינו נכנס ואיני רוצה בו כלומר בתיבת טקסט בצד שמאל למטה מופיע לי ריבוע אדום עם פלוס המסמן שהטקסט גולש למחוץ לתיבה......
האם יש לי דרך למחוק את הטקסט הבא כי ברצוני שישאר רק הטקסט שבתוך התיבה?
(מקווה שההסבר מובן...)
תודה לכל העוזרים!
תעמוד בקצה התיבה. הקש שיפט. ואנד. בייחד. ואז דיליט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;775627:
תעמוד בקצה התיבה. הקש שיפט. ואנד. בייחד. ואז דיליט.

ווס איז דוס "אנד"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;775630:
ווס איז דוס "אנד"

ליד המקשי מקלדת נומרית. יש מקש כזה.
היכן שמקישים עמוד הבא או קודם.

• הוסף לסימניות
צורת הבחירה הנ"ל, עובדת אותו דבר גם בוורד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה