כללי שאלה באינדזיין, שכבות ואפקטים

• הוסף לסימניות
אני מעצבת משהו עם כמה שכבות
לשכבה התחתונה יש כרגע אפקט, כדי שתשתלב עם השכבה שמעליה
עכשיו אני רוצה להוסיף רקע מתחת להכל אבל אז הוא מקבל גם את האפקט שיש על השכבה שמעליו.
אז איך בעצם מוסיפים צבע רקע מלמטה בלי שילוב בין השכבות שמעליו?
אם צריך אני יצרף את הקובץ

• הוסף לסימניות
איזה אפקט כוונתך?

אולי להוסיף שכבה נוספת מתחת השכבות הקיימות ושם למקם את הרקע.

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר

גם כשמוסיפים שכבה מתחת, היא מקבלת את האפקטים של האובייקטים מעל
אפקטים כמו multiply, hard light וכו

• הוסף לסימניות
זה לא אפקטים, זה שיטות תאורה והם ודאי משפיעים על כל השכבות תחתיו.
אולי את צריכה לשים מתחת האוביטים עם שיטת השילוב אותו גודל אוביקט בצבע לבן אטום (ללא שקיפות או שיטת שילוב).

• הוסף לסימניות
אולי תעלי את הקובץ לכאן (אפילו תמונות jpg של מה שאת מנסה לעשות ומה שקורה) כי לא מספיק ברור מה הבעיה.
כמה שאני יודעת, אם רוצים לשלב בין שתי שכבות - מחילים את שיטת השילוב על העליונה מבין השתיים, וכאן נראה שאת אומרת משהו הפוך.
את שיטת השילוב החלת על השכבה כולה? (יש אופציה כזו?)או על אובייקט בודד? אם החלת על אובייקט, זה לא אמור להשפיע על השכבה שמתחת מחוץ לגבולות האובייקט.

בקיצור, לא מספיק ברור (לי, לפחות). תעלי המחשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה