כללי שאלה באינדזיין

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ של טבלאות
אני רוצה שהשורות של הטבלה יהיו שורה אחת אפורה אחת לבנה כל הטבלה
יש אפשרות לעשות זאת אוטומטי, אוש צריך לסמן כל שורה בנפרד?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות!

סגנונות טבלה, קווי שורות, דוגמה מתחלפת - שורות לסירוגין.

• הוסף לסימניות
יש לי באנגלית
ולא מצאתי
אפשר עוד קצת פירוט?
תודה.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך זה נקרא באנגלית, אבל תפתחי בתפריט חלון את הטבלאות, ואז יופיע לך על המסך חלונית של טבלאות שמחולקת ל3, אחד מהם זה סגנונות טבלה ובתוך זה יש לך אפשרות לטפל בכל הגדרות הטבלה.

• הוסף לסימניות
מקווה שזה יעזור

ה כבר פתוח בהגדרות מילוי
אפשר לחפש עוד קצת ומופיע אפשרויות מוכנות ויש אפשרות להחליט גם לבד

קבצים מצורפים

• טבלה.jpg
    KB 56.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לא מצאתי
אם משהו יוכל להדריך אותי אשמח

תודה גרפיקס !

• הוסף לסימניות
כשהטבלה מסומנת אתה נכנס דרך לשונית טבלה לאפשרויות טבלה (באנגלית)
יפתח לך חלון שאתה רואה למעלה בצילום מסך, באפשרויות פיל (מילוי) יש הגדרה של שורה בצבע זה ושורה בצבע אחר

• הוסף לסימניות
כשהטבלה מסומנת אתה נכנס דרך לשונית טבלה לאפשרויות טבלה (באנגלית)
יפתח לך חלון שאתה רואה למעלה בצילום מסך, באפשרויות פיל (מילוי) יש הגדרה של שורה בצבע זה ושורה בצבע אחר

לדייק יותר בשורה העליונה ממש אתה בוחר את המחזוריות כל שורה שניה שלישית וכד'
או שתיים כך ושתיים כך

ואז יש לך אפשרות להחליט מה הצבע של הראשון ומה הצבע של השני

מקווה שזה ברור
אם לא תשאל אשתדל להסביר יותר

• הוסף לסימניות
רק עכשיו חזרתי לעבודה הנ"ל
הסתדרתי עם ההסבר הברור שלך
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה