כללי שאלה באינדזיין

• הוסף לסימניות
האם אפשרי לעשות באינדזיין רווח מתחת למילה ראשונה בפסקה כך שהשורה הבאה תתחיל מאחרי המילה הזו, כמו שנהוג בספרי קודש

• הוסף לסימניות
אין אפשרות רגילה באינדזיין לעשות את זה. יש סקריפטים בשביל זה, אבל אני לא יודעת אם זה יוצא לגמרי מושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;1161264:
האם אפשרי לעשות באינדזיין רווח מתחת למילה ראשונה בפסקה כך שהשורה הבאה תתחיל מאחרי המילה הזו, כמו שנהוג בספרי קודש

חפש בפורום את המילה חלון.
יש הרבה נושאים.
ויש כמה שיטות. וכמה סקריפטים.
גם שלי.

בחינם וגם בתשלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1161291:
חפש בפורום את המילה חלון.
יש הרבה נושאים.
ויש כמה שיטות. וכמה סקריפטים.
גם שלי.

בחינם וגם בתשלום.

בעבר העלת צילום מסך איך שעושים את זה עם החלפה והדבקת אובייקט אחרי המילה עם דחיית טקסט.
ניסיתי לחפש ולא מצאתי, אולי תוכל באמת להעלותו שוב.

• הוסף לסימניות
ראה זאת. לעשייה ידנית.
https://db.tt/RDMK07ds

יש לי סקריפט חינם שעושה זאת. אם תבין כיצד עושים ידנית, גם תבין יותר טוב מה עושה הסקריפט. כאן.
https://db.tt/KJMSmp1W
ויש לי בתשלום 50 שח. סקריפט זהה רק שיש לו חידוש שיכול לזהות כמה שורות יש בפסקה ולא לשים חלון בפסקה עם קצת מדי שורות.

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה.
הסקריפט והידני עובד בשיטה של אובייקט מעוגן, אבל זה תוקע את המסמך. אחרי חיפוש בפורום עיצוב גרפי מצאתי פתרון טוב וחלק יותר של אליעזר ע"י אות פתיח. אבל הבעיה שזה פחות יפה כיון שזה עם פחות רווח בין האובייקט לפסקה, ולכן לדעתי כדאי להוסיף לזה רווח נוסף בשאילתות שהוא יצר שם וכן להוסיף עוד אות באות פתיח. אולי כדאי להעלות את הקישור גם פה, אני כבר לא זוכר היכן זה.
אגב, איך עושים לייק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;1175585:
תודה על העזרה.
הסקריפט והידני עובד בשיטה של אובייקט מעוגן, אבל זה תוקע את המסמך. אחרי חיפוש בפורום עיצוב גרפי מצאתי פתרון טוב וחלק יותר של אליעזר ע"י אות פתיח. אבל הבעיה שזה פחות יפה כיון שזה עם פחות רווח בין האובייקט לפסקה, ולכן לדעתי כדאי להוסיף לזה רווח נוסף בשאילתות שהוא יצר שם וכן להוסיף עוד אות באות פתיח. אולי כדאי להעלות את הקישור גם פה, אני כבר לא זוכר היכן זה.
אגב, איך עושים לייק?

א. למיטב זכרוני הערתי שם שיש להוסיף לאות הפתיח גם את הרווח שאחרי המילה. מ"מ וודאי יש לעשות כן.
זה לא פתרון יותר טוב וחלק.. ההפך, יותר קשה ומסובך.
מ"מ אם אובייקט מעוגן תוקע לך את המסמך, אין ברירה...

ב. לשליחת תודה לחץ בצד שמאל למטה של כל הודעה (שלא אתה כתבת) על סמל הפעמון

• הוסף לסימניות
אגב, האשכול לא בפורום הנכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה