כללי שאלה באינדזיין

• הוסף לסימניות
איך אני מחילה לכל המספרים שבטקסט סגנון מסוים? ע''י ''שנה והחלף''?
אם כן אז איך בדיוק?
תודה רבה רבה רבה

• הוסף לסימניות
נראה לי שכשאת נותנת הגדרה ל הגדרת paragraph
אז אם את נותנת למספרים שם גופן אחר, תוכלי להחיל אוטומטי על כל השאר שמוחל עליו אותה ההגדרה.

אני מקוה שהבנתי נכון את השאלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;422791:
איך אני מחילה לכל המספרים שבטקסט סגנון מסוים? ע''י ''שנה והחלף''?

ראשית, על הסגנון שמוחל על הספרות להיות סגנון תו (Character Style).

אפשר לבצע זאת על ידי חיפוש והחלפה.
את החיפוש אפשר לבצע בכל גרסאות התוכנה בחיפוש Text והחל מ-CS3 ומעלה גם באמצעות חיפוש GREP.
כדי למצוא ספרות:
1. יש להזין בשדה החיפוש את קוד החיפוש אחר ספרות על ידי בחירת Wildcards > Any Digit מהתפריט שמימין לשדה החיפוש (בגרסאות טרום CS3 בוחרים Any Digit).
בחיפוש Text יוזן הקוד 9^
בחיפוש GREP יוזן הקוד d\
2. לוודא שמשאירים את שדה מחרוזת ההחלפה ריק.
3. בחלקו התחתון של החלון, בוחרים לערוך את שדה פורמט ההחלפה (תחתון מבין השניים) ובוחרים שם את סגנון התו שיוענק לספרות.
4. בתפריט Search שבחלון, בוחרים את תחום פעולת החיפוש וההחלפה. לחיפוש והחלפה במסמך כולו, בוחרים Document.
5. לוחצים על כפתור Change All להחלת סגנון התו לכל הספרות.

ב-CS4 אפשר להשתמש ב-GREP Style שבסגנון הפיסקה לצורך הגדרת החלה אוטומטית של סגנון התו על הספרות באופן הבא:
1. מוסיפים סגנון GREP לרשימה באמצעות הכפתור שמתחתיה.
2. בוחרים את סגנון התו שיוחל על הספרות.
3. מזינים את מחרוזת החיפוש של GREP אחר ספרות, דהיינו d\ (שממילא כבר מוזנת שם כברירת מחדל).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה