כללי שאלה באינדיזיין איך אני מבטל את המקו- שמחלק לי מילים

• הוסף לסימניות
מוריד לי חצי מילה לשורה הב-
אה. תודה

• הוסף לסימניות
מבטל בסגנון הפסקה את ה V מההגדרה hypenation

• הוסף לסימניות
איך אני מגיע לזה

איפה נכנסים לשם

• הוסף לסימניות
אלט+קונטרול+T
ושם ובטל את הוי
מההגדרה hypenation <!-- / message --><!-- sig -->

• הוסף לסימניות
אם אתה לא יודע איפה מגיעים לסגנון הפסקה אני מציע שתלך ללמוד אינדיזיין בצורה מסודרת בקורס מקיף

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה

תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
אני לא גדול הדור באינדיזיין.
עניתי לך תשובה לשאלה ששאלת
ומותר לא לדעת הכל. ואני לא מתבייש לומר שיש דברים באינדיזיין שגם אני אינני יודע
אבל סגנון פסקה זה דבר בסיסי שאי אפשר לעמד בצורה נורמלית בלעדיו ולכן הצעתי לך הצעה ידידותית קודם כל ללמוד את התוכנה בצורה מסודרת ואח"כ להתחיל לעבוד בתוכנה. ולא התכוונתי בכלל להעליב או לפגוע ואם נפגעת ממני הריני מבקש מחילה

• הוסף לסימניות
אני גם לא התכונתי לפגוע
אבל זה היה משהו שכל כך דחוף לעבודה ללקוח שזה היה הכי פשוט לענות אמנם אתה לא חייב ותודה גםםםם לך.
וחוץ מזה אני בשיעור שני בתוכנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה