כללי שאלה באינדיזיין - איך מחליפים מילים

• הוסף לסימניות
כך, שהעיצוב יישאר, והפונטים לא ישתנו, אבל נאמר שמילה מסויימת לאורך כל המסמך תהפוך לנטויה. יש לי מילה שחוזרת על עצמה, בגדלים שונים, פונטים שונים ואני רק צריכה להחליפה לאורך כל המסמך לנטויה בלי שהשאר ישתנה.

יש דרך לעשות זאת?

ניסיתי עם החלפה, אבל זה מחליף הכל

• הוסף לסימניות
אולי - גם זה דרך קצת ארוכה אבל אולי הכי תקנית- בחפש והחלף להוסיף כל פעם למילה הזו "תו מיוחד כלשהו. לעשות סגנון תו- נטוי. ודרך סגנונות מקוננים לאמר- כל פעם שעובר דרך התו המסוים- שיתן למילה אחת את הסנון תו שהכנת.
ספרי אם הצלחת

• הוסף לסימניות
ודרך אגב- יש הדגשות טובות יותר מנטיה..

• הוסף לסימניות
בCS3 יש GREP שממש תפור לזה.
לפי מה שאני רואה כעת, מה הבעייה להחליף מילה באותה מילה רק שתהיה עם סגנון תו נטוי בלבד

• הוסף לסימניות
הסתדרת?

• הוסף לסימניות
יש הדגשות אני יודעת, אבל אני צריכה ללכת לפי מה שנקבע בחברה, לא על סמך הכשרון שלי האישי
:)

• הוסף לסימניות
מה זה ה GREP?
עדיין לא סיימתי לנסות להסתדר עם זה ונתנו.
אני מנסה להבין איך הקרקטר סטייל וכל אלה עובד.
אני רגילה לעבוד על CS ופתאום לעבור ל CS3 מסבך אותי קצת אבל אין ברירה.

• הוסף לסימניות
בCS עוד לא היה סגנון תו?
תעמוד על סגנון תו NONE
(בלי שתעמוד על טקסט בכלל)
צור סגנון תו חדש
בהגדרות התו (דאבל קליק על הסגנון החדש) תשנה ב:
Basic Character Formats
Font Style
Italic
ואז כשאתה עושה חפש את המילה שאתה רוצה: החלף ב: FORMAT: סגנון תו הנ"ל

• הוסף לסימניות
הכל טוב ויפה, אבל מה אם למילה יש כבר סגנון תו מסויים, בעת החלת סגנון נטוי הוא לא יאבד?

• הוסף לסימניות
הבעיה עם ה GREP לפי מה שראיתי בעבודה היום זה, שאם יש לי מילה נאמר KNESSET שאני צריכה לעשותה נטויה. בחלק מהמקומות היא מופיעה בבולד, בחלק בבולד םע צבע, בחלק בגודל 16 ובחלק בגודל 22. ה GREP הסתבך קצת. הייתי צריכה לעשות גרפ נפרד לכל סגנון [או שיש דרך??]

תודה לעל העוזרים.
כל יום לומדים דברים חדשים, איזה כייף.

רק חבל שהרשיון של הדמו נגמר לי עוד חודש כמעט. לא יודעת מה יהיה אחר כך. מקווה שלא אצטרך את ה- CS3. ה- CS הכי נוח לי במילא.

• הוסף לסימניות
RCPRO,
אכן שאלה טובה. באין ברירה אחרת אולי נצטרך לבטל את כל הסגנונות תו כסגנון, אבל להשאיר את ההגדרות, ואז נוכל להוסיף על זה הסגנון תו החדש.

• הוסף לסימניות
ואז הלך עליך עם תיקונים בעיצוב, או שתעשה החלפות בלי סוף...

אגב, ב'תג' שזה עובד עם קודים, ניתן לעשות קוד לכתב נטוי בלי שיבטל הגדרות של הקוד הקודם.

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו
אם אתה משאיר את ההגדרות בהחלף ל: ANY CHARACTER STYLE
ומשנה לנטוי. אז רק הSTYLE משתנה, (וכמובן שיש לך + ליד הקרקטר סטייל).

• הוסף לסימניות
ולמה קצת שטויות? כי כשיש לך בולד, אז יש לך בעיה. כל שאר ההגדרות לא משנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה