כללי שאלה באינדיזיין בדחיפות

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לשרשר טקסט לתוך תיבת טקסט שמקושרת לעוד תיבות‬
‫ואני רוצה שהטקסט ישורשר לכל התיבות‬
‫עכשיו כשאני מנסה לשרשר לתוך התיבות זה לא משורשר לבתוכו‬
‫אלא נפתח לי בתיבות טקסט חדשות‬
‫מה יכולה להיות הבעייה?‬

וכן כשאני מבטלת את הקישור לתיבה מהמסטר ומיבאת לתוכה את הטקסט ע"י לחיצה על התיבה וCTRL D אז הוא מביא לי את הטקסט יופי לתוך התיבות המקשורות אבל הטקסט שבתיבה שמתחת עובר לדפים שאחרי כל הטקסט המשורשר
מה עושים?
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
פליז?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1327557:

יש לנסות שוב ושוב. ולנעול שאר האלמנטים הקיימים בשכבה תחתונה ונעולה

• הוסף לסימניות
ואם נסיתי שוב ושוב אך ללא הועיל
יש מה לעשות? או פשוט לעבוד ידני?

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל צילום מסך מהפרפרנסס (קונטרול+K) בלשונית TYPE?

• הוסף לסימניות
צריך ללחוץ על אלט+שיפט בהזרמת המלל כדי שלא יתווספו עמודים נוספים בשרשור אוטומטי.

כמו"כ להכנס להגדרות בתפריט edit ולבטל שם את הסימון של ה-V בתיבה:
Smart Text Reflow.

לשים את תיבות הטקסט בשכבה נפרדת ולנעול את שאר השכבות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הי עדן תודה!
אבל זה עדין לא עובד :(
כשאני משרשרת רגיל , הוא פותח לי את זה בתיבת טקסט חדשה
וכשאני משרשרת מתוך התיבה הוא שוב פעם מעיף את התיבה שמתחתיו לעמודים שאחריו.

יש עיצה נוספת?
תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1327786:
צריך ללחוץ על אלט+שיפט בהזרמת המלל כדי שלא יתווספו עמודים נוספים בשרשור אוטומטי.
.
במה זה שונה מהזרמה רגילה בלי שיפט?

• הוסף לסימניות
הי
משהו יודע מה אפשר לעשות?
אני פשוט תקועה באמצע העבודה
תודה רבה למי שניסה לעזור עד עכשיו
ולנתנו 10, תודה ענקית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה