כללי שאלה באינדיזיין - החלפת צבע

• הוסף לסימניות
אם יצרתי ריבוע באינדיזיין צבע - c 20 כלומר תכלת בלבד, קו תחתיו c 60 כלומר כחול וצרפתי אותם בקונטרול g לאובייקט אחד - והנה יש לי קו יפה. שמתי אותו כ-50 פעם במסמך, והנה מתברר שעלי לשנות את צבע הריבוע לבהיר יותר. נניח c 5. כל הריבוע-פסים מקובצים, כל אחד בנפרד. יש לי דרך לשנות את צבעי הריבועים? בלי לשנות את צבע הקו, ובפקודה שתשנה לי את כולם יחד?
בתקווה שהובנתי, אשמח לתשובה מהירה...

• הוסף לסימניות
בCS4 יש חפש והחלף אוביקט ושם יש לסמן לחפש לפי הצבעים

• הוסף לסימניות
אם הצבע נמצא ב-swaches, אפשר להיכנס אליו ולשנות אותו.

• הוסף לסימניות
במקרה שלך אם עבדת עם הצבעים נכון, ז''א שיצרת את הצבעים ע''י שכפול צבע האב בחלון הצבע ושנוי הצבע החדש לגוון הרצוי.
הרי שאם תשני את צבע האב, הצבעים הבנים ישתנו בהתאמה מלאה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם - אבל..
בר מזל - הוא לא מחליף לי כנראה בגלל שזה מקובץ.
גליון ושמשונית - יש עוד אותיות/אביקטים בגוון הזה במסמך, שאינני רוצה שישתנו, לכן זה לא אפשרי...
אין עוד דרך?..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;315069:
תודה לכולכם - אבל..
בר מזל - הוא לא מחליף לי כנראה בגלל שזה מקובץ.

למה לא לבחור את הכל ולבצע ungroup?
אם זה מה שמעכב - אולי תצליח ההחלפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה