כללי שאלה באינדיזיין | החלת סגנון באופן אוטומטי על טקסט שמעוצב זהה

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט שמוגדר כסגנון בשם מסויים, וטקסטים אחרים זהים בעיצובם, שלא מוגדרים כסגנון (ולכן הסגנון שלהם הוא Basic Paragraph)
איך אני מכליל את כל הטקסטים הזהים, לסגנון שלהם?

(ב word יש אופציה "בחר טקסט עם עיצוב דומה", האם יש משהו כזה באינדיזיין?)

תודה למסייעים

• הוסף לסימניות
חיפוש והחלפה, לא יעבוד?

• הוסף לסימניות
חיפוש והחלפה עובד, השאלה אם אין דרך יותר קצרה

• הוסף לסימניות
חיפוש והחלפה עובד, השאלה אם אין דרך יותר קצרה

• הוסף לסימניות
חיפוש והחלפה הכי קל. אתה מגדיר את נתוני הבסיס של הטקסט שאתה רוצה להחליף, ומחיל עליו בהחלף, את הנתונים שמוגדרים לך בסגנונות ומריץ.

• הוסף לסימניות
אם כך אז בכל-זאת יש לאדובי מה ללמוד ממיקרוספט
(כמובן שלמיקרוסופט יש הרבה יותר מה ללמוד מאדובי...)

• הוסף לסימניות
אם כך אז בכל-זאת יש לאדובי מה ללמוד ממיקרוספט
(כמובן שלמיקרוסופט יש הרבה יותר מה ללמוד מאדובי...)

• הוסף לסימניות
:)
אם באינדיזיין ירצו להגיע לרמת התחכום שיש בוורד,
הם יצטרכו לעבוד לפחות עוד 10 שנה...
אבל אל תתבלבלו. זה תוכנת לכתיבה ועריכת טקסטים, וזה עימוד.

• הוסף לסימניות
אני לא מתבלבל ולכן את הפרוייקט הזה אמשיך לעשות באינדיזיין.
אבל לספרים פשוטים - אמשיך לעמד עם הוורד...

• הוסף לסימניות
אני לא מתבלבל ולכן את הפרוייקט הזה אמשיך לעשות באינדיזיין.
אבל לספרים פשוטים - אמשיך לעמד עם הוורד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה