כללי שאלה באינדיזיין: ייבוא מסמך PDF למסמך

• הוסף לסימניות
יש לי מסמך PDF שאני מעוניין לייבא למסמך אינדיזיין.
פתחתי מסמך חדש באותו גודל, עם אותו מספר עמודים.
עשיתי PLACE והגדרתי ALL במספר הדפים שיש לייבא.
מיקמתי את הדף כמו שצריך אך יש לי רק דף אחד. איך אני מבצע מיקום לשאר העמודים?

• הוסף לסימניות
תבדוק באוטומט - סקריפטים, נראה לי שיש שם משהו שממקם את כל עמודי ה pdf.

• הוסף לסימניות
פרט את שאלתך (לא כ"כ הבנתי, מצטער), ואולי יהיה לי תשובה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, אני חדש (מאד) באינדיזיין אז אני צריך הסברים מפורטים, ולכן לא הבנתי את דברי ישראלה לגבי אוטומט-סקריפטים. איפה זה נמצא?
דבר שני, אנסה שוב להסביר את שאלתי.
אני צריך להוסיף בלידים למסמך PDF שנסגר ב Word, בלי שוליים ובלידים. אמרו לי שאפשר לעשות זאת ע"י ייבוא מחדש לאינדיזיין.
אז מה שעשיתי זה הוספת מסמך חדש באינדיזיין, הגדרתי לו את הדפים באותו גודל של הPDF אבל הוספתי לו בלידים של סנטימטר מכל צד. הגדרתי מספר דפים כמו בקובץ הפי.די.אף.
עד כאן יש לי עמוד אחד.
עשיתי PLACE ובחרתי את קובץ הPDF, וסימנתי לייבא את כל העמודים.
מיקמתי את העמוד בצורה נכונה.
השאלה שלי מה אני עושה עכשיו.
אני צריך את שאר העמודים. איפה הם נמצאים?

• הוסף לסימניות
סקריפט

תצטרך למקם כל עמוד בנפרד, אם זה לא הרבה עמודים

ואם זה הרבה עעמודים אני מציע לך לקנות מהנהלת פרוג את הסקריפט הממקם

• הוסף לסימניות
יש סקריפט שבא עם InDesign שנקרא PlaceMultipagePDF. זה מה שדרוש לך ותמצא אותו ב-
Window>Automation>Scripts.

אני מניח שיש לך את CS4 מאחר שלא ציינת אחרת.

• הוסף לסימניות
הנה סקריפט יותר טוב...

קבצים מצורפים

• MultiPageImporter2.2.1.zip
    KB 14.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הרבס

מה זה הסקריפט המצורף
האם הוא ממקם הרבה עמודים באינדיזיין

כי אני שלמתי לכזה סקריפט כמה מאות שקלים??!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
by the way,איזה טעם יש למקם מסמך PDF במסמך הגדול ממנו לשם "הוספת בלידים"?כל עניין הבליד הוא לשם תוספת הביטחון לדפס המפשל.

• הוסף לסימניות
כן. סקריפט כזה באמת שווה כמה מאות שקלים. אבל מה לעשות שיש אנשים משוגעים בעולם שמוכנים לעבוד בחינם... :confused:

(נ"ב זה לא סקריפט שלי -- הוא נכתב ע"י אחד בשם Scott Zanelli) היה באג קטן שגרם לו לא לעבוד כמו שצריך בCS3 שתיקנתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה