דרוש מידע שאלה באינדיזיין לגרפיקאיות!!

• הוסף לסימניות
1619468524056.png

אולי זה בכלל לא בעיה בתוכנה אלא בפונט.
יש פה 2 סוגי גרשיים. זה אותו פונט אותו משקל. לא ברור לי למה זה משתנה.

תוכלו לעזור לי?

תודה!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סתם ניחוש פרוע
אולי חלק נעשו עם שיפט וחלק נעשו עם w

• הוסף לסימניות
בנוסף ללחוץ על CTRL+K כשאין שום מסמך פתוח ולהוריד את הV מכאן (כמו בתמונה)
1619471211125.png

• הוסף לסימניות
תעתיקי את המרכאות אותם את רוצה להחליף ותדביקי בתיבת ה'חפש'.
ב'החלף' תקלידי מרכאות - לא להדביק מהמסמך.

תעדכני אם עזר.

• הוסף לסימניות
תעתיקי את המרכאות אותם את רוצה להחליף ותדביקי בתיבת ה'חפש'.
ב'החלף' תקלידי מרכאות - לא להדביק מהמסמך.

תעדכני אם עזר.
מחקתי את ההודעה שלי הקודמת
עשיתי בדיוק כמו שאמרת וזה הצליח!!!!
תודה.

אבל סתם מעניין אותי מאיפה זה בא...
יש לציין שלא אני הקלדתי. ייבאתי את הטקסט מוורד....

• הוסף לסימניות
זה כנראה סוג של מרכאות חכמות,
שהיום פחות נמצאות בשימוש.
(אני זוכרת את אבא שלי, שעבד כמגיה לפני 20 שנה+... יש מרכאות פותחות ומרכאות סוגרות ציטוט)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה