כללי שאלה באינדיזיין: עריכת לינקים

• הוסף לסימניות
כשמייבאים קובץ פוטושופ לאינדיזיין הוא נותן לך אפשריות בחלון הקופץ לבחור השכבות של קובץ הpsd שאתה רוצה להציג באינדיזיין. כלומר שיש לך שליטה מליאה כמו בפוטושופ עצמו איזה שכבות להסתיר, (על אף שבקובץ האורגנלי השכבה מוצגת).

אולם ברגע שהקובץ כבר באינדיזיין אני לא מוצא האפשריות לערוך את זה באינדיזיין עצמו.

האם זה בכלל אפשרי?

• הוסף לסימניות
לפי מיטב ידיעתי זה לא אפשרי ...

• הוסף לסימניות
אפשר

object
object layer options

• הוסף לסימניות
עוד שאלה (שאני מאמין שהתשובה שלילי): האם אפשר למהר הפרצדורה של עריכת השכבות? זה לוקח המון זמן.

ועוד: מכל קובצי הpsd אני רוצה להסתיר שכבה עם שם זהה בכל הקבצים שנקרא Bleed. האם יש דרך לעשות את זה אוטומטי? או שאני צריך לילך קובץ אחר קובץ?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• PS33.jpg
    PS33.jpg
    KB 9.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מצטרף ל Wow

רב תודות ונתנו.....חסכת לי המון

ולגבי האפשרויות האלה באנגלית .... אם אתה רוצה שיראו את כל השכבות ביחד או רק את העליונה כמו בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
1. מחשב חדש
2. עדיף לעשות בפוטושופ עם אקשן.
3. הנה תשובת אינדיזיין בעצמה:
<dl><dt class="dlterm">Use Layer Visibility </dt><dd>Matches the layer visibility settings to those of the linked file when you update the link. </dd><dt class="dlterm">Keep Layer Visibility Overrides </dt><dd>Maintains the layer visibility settings as specified in the InDesign Document. </dd></dl>

• הוסף לסימניות
שאני יוסיף לך? :)
הנה קבל. :)

• הוסף לסימניות
מענין לענין,
הrelink מיועד לחפש מיקום הלינק במחשב, ושם תוכל להחליף ללינק אחרת וכו'
משום מה אצלי הrelink לא לוקח אותי להמקום ההוא.

למי פתרונות?

• הוסף לסימניות
מ. הלוי.
cs2 כן העביר את הלינק למקום, רק בcs3 זה לא עובד. מעניין למה.

• הוסף לסימניות
מצטרף לדברי גראפי.

• הוסף לסימניות
ענבל, עריכת השכבות Layers באינדיזיין זה מCS3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה