כללי שאלה באינדיזיין cs3

• הוסף לסימניות
איך עושים קנוורט באינדיזיין
(כי יש לי כמה גופנים שמשתבשים לי בדפוס)
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
קיצור דרך הוא שיפט קונטרול והאות האנגלית O
ודרך התפריט: טייפ - קריאייט אאוטליין
אך בסופו של דבר זה מאד מכביד על הקובץ
להשתמש רק אם אין ברירה

• הוסף לסימניות
דרך אגב, אם כבר הנושא הוזכר, מדוע שיש לי אותיות עם קו מסביב, ואני עושה עקומות ואז כל הסיפור של הקו מסתבך לגמרי....??
האם משהו מבין, וא"כ מה לעשות?

• הוסף לסימניות
מה פשר הענין שבמחשב שלי הוא מראה לי קבצי pdf עם גופנים טובים, ובמחשב אחר הוא משתבש ומראה גופן אחר? האם יש דרך לסדר את זה ללא עקומות?

• הוסף לסימניות
גם כשאתם עושים קריאייט אאוטליין זה נראה כך אצל המחשב הנוסף?
קריאייט אמור לסדר את זה.
בגופנים של פונטביט אין את הבעיה הזו

• הוסף לסימניות
האינדיזיין שלי בעברית האם תוכל להגיד לי איפה זה בתפריט?

• הוסף לסימניות
זה גם קורה לי באות שפע וגם בדוד החדש של פונטביט

• הוסף לסימניות
בקשה

אני מצרף קובץ:
מאוד אשמח אם תוכלו להגיד לי איך זה נפתח אצלכם במחשב

קבצים מצורפים

• א.pdf
    KB 187.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
בגופן פונטביט דוד ניסיתם?
אין לי מושג איך זה בעברית אך צריך לבחור או להשחיר את הטקסט ואז לעשות את הקיצור הנ"ל זה משכפל אוטומטית את הטקסט וגם הופך אותו לצורה.
תבדקו שוב אם כל הגופנים מוגדרים תחת סגנון אחד ותכנסו לעריכת הסגנון אם אין בו דבר לא טוב.
גם בסגנון אות וגם בסגנון פיסקא

• הוסף לסימניות
הכל נראה טוב, ואצלי במחשב הכל נראה בסדר גם לאחר הסגירה לפי די אף, אבל הדפוס טוען שכל המרכאות הגיעו אליו באנגלית וכל הגליפים נהפכו לאותיות באנגלית וגם המספרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה