כללי שאלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לשים מלל על תמונה, שיש עליה text warp?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגוש;1561787:
איך אני יכולה לשים מלל על תמונה, שיש עליה text warp?

ללחוץ קליק ימני על תיבת המלל ולבחור ב text frame options, (או פשוט ctrl+B על תיבת המלל) ושם לסמן וי בתיבה של Ignore text wrap

• הוסף לסימניות
נמאס כבר מהמצב הזה, שפורום שהיה אמור להיות כלי עזר נהדר לגרפיקאים הפך להיות פורום שחוץ מפוליטיקות ודיונים שטותיים באיש את רעהו, לא מענין את אף אחד כלום.
למה האשכולות המענינים של הבחירות והשטויות, לכולם יש זמן לפתוח, לקרוא ולהגיב במתינות.
ושרואים אשכול של "שאלה באינדיזיין" כמעט לא נרשמות צפיות וכמובן שאיש לא עוזר,
אני תקועה באמצע עבודה, מה יותר לגיטימי מלהעזר בפורום לעיצוב גרפי? למה אני צריכה לשאול שאלה, והשאלה נשארת לרחף בחלל האויר ואיש לא מתייחס?
חסר כאן גרפיקאים ומעמדים? וכפי שאני רואה פה באתר, אני לא היחידה, תדפדפו ותראו כמה שאלות בעיצוב ובגרפיקה נשארות ללא מענה. למה הקימו את הפורום הזה? לגסגס על המנדטים של ג'? או לעזרה הדדית מקצועית?

אני מוסיפה הערה: אחרי שכתבתי את התגובה, ראיתי שמשהו הגיב לי,ף אבל אני לא מוחקת את התגובה, כי היא נכונה ואקטואלית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגוש;1561870:
נמאס כבר מהמצב הזה, שפורום שהיה אמור להיות כלי עזר נהדר לגרפיקאים הפך להיות פורום שחוץ מפוליטיקות ודיונים שטותיים באיש את רעהו, לא מענין את אף אחד כלום.
למה האשכולות המענינים של הבחירות והשטויות, לכולם יש זמן לפתוח, לקרוא ולהגיב במתינות.
ושרואים אשכול של "שאלה באינדיזיין" כמעט לא נרשמות צפיות וכמובן שאיש לא עוזר,
אני תקועה באמצע עבודה, מה יותר לגיטימי מלהעזר בפורום לעיצוב גרפי? למה אני צריכה לשאול שאלה, והשאלה נשארת לרחף בחלל האויר ואיש לא מתייחס?
חסר כאן גרפיקאים ומעמדים? וכפי שאני רואה פה באתר, אני לא היחידה, תדפדפו ותראו כמה שאלות בעיצוב ובגרפיקה נשארות ללא מענה.

למה הקימו את הפורום הזה? לגסגס על המנדטים של ג'? או לעזרה הדדית מקצועית?

תראי במודגש. אני חושב שזאת רק תקופה... או שהרוב עסוקים בעבודה...

• הוסף לסימניות
זה לא רק תקופה, תזכרי לפני פורים מה היה יותר דומיננטי נושא משלוחי מנות ותפושות? או שאלות בגרפיקה ועיצוב? וכן הלאה על זו הדרך...

• הוסף לסימניות
פייגוש באמת נמאס. אבל אי התגובה הוא בגלל עומס הניקיונות לפסח לדעתי ולא בגלל הבחירות. רק עכשיו ראיתי את האשכול וראיתי שהגיבו כבר את מה שהייתי ממליצה לעשות

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה ששאלתי, איך לכל האנשים שעסוקים בנקיונות לפסח, יש כל כך הרבה זמן לשטיות של איש את רעהו (לכי תראי כמה משתמשים רשומים נמצאים עכשיו בפורום) ולא שניה אחת לעזרה.

• הוסף לסימניות
כמו בכל מקום יש סוגי אנשים.
אבל אני רואה כאן צורך להגיב: יש בפורום הזה אנשים נדיבים ובעלי לב זהב, שחסד אצלם הוא מעל הכל!
מוזמנת לבדוק ולערוך סקר משל עצמך.

רק אתמול שאלתי שאלה, והיו כאן ניקים שעזרו בשמחה ומכל הלב! וזו לא פעם ראשונה...
אחד מהם הוא הניק שסייע לך כאן (אברהם). הוא טרח להתחבר למחשב שלי פעמיים לכל הפחות, ועד שלא הסתדר הכל על הצד הטוב ביותר - לא המשיך לענייניו. וזה לא רק לי. עייני באשכולות.
עוד ניק (ונתנו10) שדאג להסביר לי מה אומר כל תו בנוסחא אותה הביאו לי שני ניקים אלו.

מדובר באנשים שמשקיעים מזמנם היקר למען השני בלי להכיר אותו כלל. לא רק לי, ולא רק השבוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1561882:
כמו בכל מקום יש סוגי אנשים.
אבל אני רואה כאן צורך להגיב: יש בפורום הזה אנשים נדיבים ובעלי לב זהב, שחסד אצלם הוא מעל הכל!
מוזמנת לבדוק ולערוך סקר משל עצמך.

רק אתמול שאלתי שאלה, והיו כאן ניקים שעזרו בשמחה ומכל הלב! וזו לא פעם ראשונה...
אחד מהם הוא הניק שסייע לך כאן (אברהם). הוא טרח להתחבר למחשב שלי פעמיים לכל הפחות, ועד שלא הסתדר הכל על הצד הטוב ביותר - לא המשיך לענייניו. וזה לא רק לי. עייני באשכולות.
עוד ניק (ונתנו10) שדאג להסביר לי מה אומר כל תו בנוסחא אותה הביאו לי שני ניקים אלו.

מדובר באנשים שמשקיעים מזמנם היקר למען השני בלי להכיר אותו כלל. לא רק לי, ולא רק השבוע.

ורוצה לשבח בהזדמנות זו את ונתנו10 ולומר שהוא אחלה בנאדם. :):D:p

• הוסף לסימניות
נכון, את צודקת אין מה לומר, יש פה ניקים שעוזרים בחפץ לב ולא יפה להכליל.
כתבתי את תגובתי לאחר שישבתי תקועה מול המחשב בלי יכולת להתקדם בעבודה, כי היה חסר לי הידע.
בסוף גם אני קיבלתי עזרה, אבל בזמן שעבר עד אז, הספקתי להתחמם...

• הוסף לסימניות
כי רוב האנשים כרגע עסוקים במה שכתוב שם.
ואלה שיכולים לענות לא תמיד נמצאים און ליין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה