כללי שאלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
קורה לי בזמן האחרון המון שאני מעתיק מוורד לאינדיזיין ומקבל רווחים מעצבנים של יותר (או פחות) משורה בכל מקום שיש enter .כשעושים כמה טורים זה ממש מפריע כי זה מוציא מאיזון את הכל כך שהטורים כבר לא מקבילים

אשמח לפיתרון

תודה מראש

• הוסף לסימניות
כנראה השורות שם מסתיימות לא באנטר, אלא באילוץ סוף שורה, וכנראה ככה זה בא מוורד.
במצב כזה, צריך לבטל את האילוץ שורה שורה, או בחפש והחלף זה יותר קל.

• הוסף לסימניות
איך מבטלים את האילוץ שורה שורה?
ואיך עושים את זה עם חפש החלף?

• הוסף לסימניות
לבטל את האילוץ שורה (אם זו באמת הבעיה), צריך למחוק את הריוח שאחרי המילה שבסוף השורה, וכך לעשות בכל השורות.
או אפשר לבחור את הריוח הנ"ל, ולהחליפו בריוח רגיל (בחפש והחלף).
למי שיש תג, יכול לייבא תחילה את הקובץ מוורד לתג, ושם הוא יראה את האילוץ שורה ויבטל זאת בקלות, באינדיזיין לא רואים זאת.

• הוסף לסימניות
אני יכול באמת למחוק את הרווחים ואז באמת הריווח בין השורות הופך לזהה
אבל אז אני נשאר בלי פיסקאות , רק עם פיסקה אחת גדולה
אני רוצה שישאר המראה של הפיסקאות אבל שלא יווצרו מרווחים שונים בין השורות.

אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
גם באילוץ שורה הפיסקה נחשבת כפיסקה אחת, זה הרעיון של אילוץ שורה.
אם אתה רוצה לחלק לפיסקאות, מה הבעיה, תעשה אנטר אחד אחד.
זה לא תג...
לגבי הרווחים בין השורות, יש לבחור את כל הכיתוב, ולהגדיר זאת בסרגל כלים למעלה בפרגרף.

• הוסף לסימניות
מאיר, מה הכוונה זה לא תג? אפשר גם באינדיזיין לראות אילוץ מעבר שורה. ע"י אלט+קונטרול+I
הייתי מחפש 2 אנטרים מסוג אנטר רגיל ו/או אילוץ מעבר שורה, ומחליף באנטר רגיל אחד.
נותן לכל הטקטס לידינג אחיד. רווח לפני ואחרי אחיד, וזהו.
משהו כזה:
קוד:
((\r)|\n){2,}
החלף עם $1

• הוסף לסימניות
או סתם לחפש את כל ה\n ולהחליף אותם עם \r
וככה אתה מתפטר מכל השבירת שורות.

• הוסף לסימניות
לא הולך

קודם כל , איך משתמשים בקודים בפונקיה מצא והחלף, יש שם טקסט לחיפוש וטקסט להחלפה

דבר שני, לא מדובר באנטרים כפולים אלא ברווחים של חצי שורה בין הפיסקאות

העליתי דוגמא.

בדקתי ב paragraph והכל בסדר, הגדרתי גם מרווח שווה בין השורות, כלום.
הבעיה נשארה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.6 MB · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
רווח לפני/אחרי פסקא?!

• הוסף לסימניות
בהגדרות הפיסקה בחלון הראשי למעלה יש הגדרות לרווח לפני או אחרי הפיסקה. תבחר את כל הטקסט ותסדר שלא יהיה רווח לפני הפיסקה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 27.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
על מנת ליצור מרחק וגובה אחיד בין הפסקאות, יש לוודא יישור לקוי רשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה