כללי שאלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
הכנתי דף אב לקטלוג ובו חלונות בשביל להכניס תמונות.
באתי להכניס ו:(- ברור שאין אפשרות לגעת בריבוע אם אני נמצאת בדף הרגיל.
השאלה מה עכשיו-
לנתק את כל העמודים(הרבים)?
מה עושים כולם במקרה כזה:confused:

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת יתנדב מישהו???
אני לא יודעת איך להמשיך---

• הוסף לסימניות
כשאת רוצה להכניס תמונה את לא אמורה לשחרר כלום את צריכה להיות על החלון (מרובע) ופשוט ללחוץ והתמונה תכנס

• הוסף לסימניות
אבל דף בעצמו ולא במסטר- אין לי שום אפשרות להכנס לחלון?

• הוסף לסימניות
זה מתנתק בכאילו אבל בעצם הוא לא מתנתק תנסי להגדיל /להקטין ותראי שזה קשור

• הוסף לסימניות
את לא אמורה להכנס אליו את אמורה לייבא תמונה וללחוץ עליו והיא תכנס או לחילופין שאני לא מבין כלל את השאלה

• הוסף לסימניות
http://www.prog.co.il/attachment.php?attachmentid=345498&stc=1&d=1489614496
אני רוצה שהתמונה תיכנס לתוך החלון- שלא אצטרך לחתוך לגודל שלה כמובן, שתיכנס מתחת לצל הפנימי שהגדרתי לריבוע וכו. הריבוע נמצא במסטר. מה אני עושה? מקווה שהשאלה מובנת כי נראה לי שהיא ממש בסיסית שלא לומר טפשית:rolleyes: ואם לא הובנתי עדין אז כנראה בי הבעיה.

קבצים מצורפים

• צילום מסך_1.png
    KB 239.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אם אני הבנתי נכון את פשוט לא יודעת לשחרר אובייקט שהונח במאסטר...

אם כך עשי זאת ע"י לחיצה על Ctrl + Shift תוך כדי לחיצה עם העכבר על האובייקט שברצונך לשחרר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי את לא צריכה לשחרר שום דבר באם תתקשרי למספר הזה בחמש דקות הקרובות אנסה להסביר לך 0523384493

• הוסף לסימניות
ובמידה שאת רוצה שזה יהיה מתחת פשוט תעבירי לשכבה אחרת במסטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי ר;2484540:
הכנתי דף אב לקטלוג ובו חלונות בשביל להכניס תמונות.
באתי להכניס ו:(- ברור שאין אפשרות לגעת בריבוע אם אני נמצאת בדף הרגיל.
השאלה מה עכשיו-
לנתק את כל העמודים(הרבים)?
מה עושים כולם במקרה כזה:confused:

לחיצה על ALT וקליק על הריבוע
זה הכל

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות כשאת מביאה את התמונה ונעמדת מעל הריבוע בפינה הוא יתן לך אפשרות להכניס בפנים בלי שחרורים מהמאסטר. אם זה לא קורה תבדקי אולי בהגדרות אולי נעלת את האוביקט?

• הוסף לסימניות
לא עובד!
כשאני מכניסה בפינה של חלון משוחרר הוא נכנס ואחד לידו שמקושר למסטר מגיב כמו דף רקע של וקסברגר!!!!!

• הוסף לסימניות
אולי את צריכה לעמוד על חץ שחור ואז ללחוץ W במקלדת ואז כשאת במצב זה את יכולה לייבא את הקבצים ולשים במקומם

אולי השכבה שלך נעולה ובגלל זה לא נותן לך

• הוסף לסימניות
הצלחתי!

מתביישת לומר מה הייתה הבעיה אבל אני חייבת ולו בשביל להביע מעט מהכרת הטוב לכל מסייעים והנרתמים לעזרה...
פשוט-
במסטר כשמיקמתי הכל יצרתי בטעות מלבן רגיל ולא מלבן של תמונה ובגלל שהייתי במצב תצוגה לא שמתי לב שאין לי איקס על הריבוע...
רק אל תספרו לאפחד... ...;)

• הוסף לסימניות
תאמת שאני לא חושבת שזו הבעיה אבל אולי דרכה הצלחת לפתור את הבעיה שלך כרגע אז זה כבר טוב כי בעצם זה אמור להכנס גם כך בלי שיהיה איקסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה