כללי שאלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
ב"ה

איך אני ממקמת כמה קבצים בדף אחד בצורה מדוייקת?
לדוג' יש לי כמה קבצים של A5 ואני רוצה למקם אותם בדפי A3 (יצא לי כל 4 בa3)

מקווה שהבנתם את השאלה שלי
תודה רבה ומחכה לתשובה!

• הוסף לסימניות
מייבאים את הקבצים, ולפני שממקמים אותם, לוחצים על קונטרול+שיפט, ואז יש צורה של (כמו) טבלה.
עם החיצים אפשר תוך כדי הגרירה לשנות לכמות הקבצים ברוחב ובאורך לכל עמוד.

• הוסף לסימניות
ב"ה

זה לא ממש מסתדר לי, אני יסביר שוב:
יש לי 12 קבצים בגודל A5 ואני רוצה למקם את כולם בצורה שווה ב3 דפי A3
איך אני עושה?
תודה רבה...

• הוסף לסימניות
להכין דף אחד עם ארבעת הקבצים,
העתק - הדבק לדף הבא,
לעמוד על כל קובץ ולעשות place,
לבחור קובץ - הוא ממקם אותו במקום הקובץ הקיים.

• הוסף לסימניות
למה זה לא מסתדר לך?

• הוסף לסימניות
רגע אחד
אתה רוצה להכין A3 לדפוס?

מה דעתך על הדפסת חוברת?

• הוסף לסימניות
בגלל שזה מביא לי רק קובץ אחד בתוך המרובע מדוייק (אני רוצה להכניס 4 בדף אחד -הוא מניח לי אותו בפינה השמאלית ואת השאר הוא לא מכניס מדוייק..

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין A3 לדפוס אבל זה לא חוברת

• הוסף לסימניות
בחרת בכל הקבצים בעת הייבוא, ולחצת על קוטרול + שיפט לפני שהקשת על קליק כדי לשים אותו במקום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;322356:
בחרת בכל הקבצים בעת הייבוא, ולחצת על קוטרול + שיפט לפני שהקשת על קליק כדי לשים אותו במקום?

כן, בחרתי את כל הקבצים ולפני שלחצתי לייבא אותם לחצתי על קונטרול ושיפט ואז נוצר לי ריבוע אחד בגודל כל הדף, ואז לחצתי להוריד את הקבצים, הקובץ הראשון נכנס מדוייק בצד שמאל והשאר לא (רציתי שיכנס 4 בדף אחד)

• הוסף לסימניות
אינדיזיין CS3/4?
או גירסה ישנה?

• הוסף לסימניות
אמור לעבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה