כללי שאלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אפשר (אם בכלל)
לבחור יחד את כל החולמים (חולם) או הקמצים וכו'...
תודה לכולם!:)

• הוסף לסימניות
מה תרצה לעשות בהם אחרי שיבחרו?
שינוי בכולם אפשר לעשות על ידי חפש החלף

• הוסף לסימניות
להחליף את המיקום של הניקוד

(ב diatitics psition(
וזה לא הולך לי בחפש החלף....

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב ו' עם חולם ולסדר אותו כמו שרוצים, ואח"כ להעתיק אותו ולהחליף אותו עם כל הו' עם חולם שמופיעים בקטע (אפשר בחפש החלף)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;382730:
אפשר לכתוב ו' עם חולם ולסדר אותו כמו שרוצים, ואח"כ להעתיק אותו ולהחליף אותו עם כל הו' עם חולם שמופיעים בקטע (אפשר בחפש החלף)
גם בדרך הזו לא הולך לי ...

• הוסף לסימניות
אז אפשר לסדר את זה איך שרוצים, לעשות ממנו סגנון תו. ואז לחפש אותם ולהחליף אותם בסגנון תו הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;383061:
אז אפשר לסדר את זה איך שרוצים, לעשות ממנו סגנון תו. ואז לחפש אותם ולהחליף אותם בסגנון תו הנ"ל.

אבל אז הוא מחליף לי את כל הניקוד שבמסמך, ואני רוצה רק את השוואים, לדוג'?

• הוסף לסימניות
בחפש: יש להכניס את הניקוד הרצוי להחלפה.
לדוגמא חפש: ָ והחלף עם סגנון תו שבנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה