שאלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך עושים שאני יוכל לדפדף בפונטים כשאני עומדת על טקסט מסויים?
משום מה זה מדפדף לי תמיד רק בפונטים אחרונים שהשתמשתי ואז חוזר שוב להתחלה, אני רוצה שכל פעם יריץ לי את כל רשימת הפונטים המלאה שיש לי במחשב.

• הוסף לסימניות
כשכל המסמכים באינדיזין סגורים,
תכנס ב CTRL K לפרפראנס,
ובלשונית TYPE,
תשנה כמו בתמונה שצרפתי ל 0,
ותאשר.
תסגור את אינדיזין - וכשתפתח אותו - זה ידפדף בכל בפונטים.
upload_2019-9-5_18-35-22.png

• הוסף לסימניות
כשכל המסמכים באינדיזין סגורים,
תכנס ב CTRL K
ctrl+K משפיע על ההגדרות של התוכנה גם אם יש קבצים פתוחים. ובין כה במקרה הזה צריכים לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה!
יש לי עוד שאלה, הפעם באילוסטרטור
אולי תוכלו לעזור לי גם בזה על הדרך
שם יש לי בעיה שהטקסט נכתב הפוך כמו באנגלית
זה הופך לי את כל הכיתוב בעצם להפוך..(םולש במקום שלום)
חוץ מזה גם איפה אפשר למצוא שם את האפשרות הזו של פרגרפ כמו באינדיזיין:
פרגרפ.PNG

• הוסף לסימניות
לגבי ההיפוך של הטקסט - תנסה את זה.
לסמן שם V.

%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%9B%D7%94.png

%D7%94%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9A-%D7%98%D7%A7%D7%A1%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8.png

ולגבי
%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%A8%D7%A4-png.535332
.
תפתח - WINDOW - TYPE - PARAGRAPH.
ובחלון שם תמצא את זה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
לגבי ההיפוך זה באמת עזר לי!!!
לגבי הפרגרף זה פשוט לא מופיע לי גם בחלון:
פרגרפ2.PNG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה אומר שהאילוסטריטור שלך לא תומך עברית.
ואין לך אפשרות לכוון את כיון הפסקה לעברית - מימין לשמאל.
ולכן אין לך בחלון הפרגרף את כיון הפסקה.

• הוסף לסימניות
אם ההתקנה היא רשמית ע"י adobe cc desktop, צריך לשנות שם את ההגדרות שפה, וכנראה צריך גם תיקון התקנה/ התקנה מחדש.
אם התוכנה אינה הרשמית, ושילמת עליה לטכנאי, חזור אליו ותדרוש ממנו שיתקין לך את התומך עברית.

• הוסף לסימניות
אשמח ג"כ לעזרתכם.
יש לי מחשב חדש,
ומשום מה בתוכנת אינדיזיין כשאני פותחת תיבת טקסט ומותחת אותה הסמן נתקע לשניה ורק אח"כ ממשיך.
לא יודעת אם אני כ"כ מובנת. אשמח לשלוח הקלטת מסך.
בנוסף כשאני גילגלתי המסך הכפיל לי את התצוגה כמה פעמים:
0

ובאילוסטרייטור קרה לי כזה דבר:
0

האם זה משהו שקשור לתוכנות
או אולי לכרטיס מסך?
מדובר במחשב חדש שעלה יותר מ9K

• הוסף לסימניות
מחשב נייח.
הטכנאי שלי עדכן לי את כל הדרייברים מחדש,
כולל התקנת מערכת הפעלה ותוכנות שוב.
יכול להיות עוד משהו?

קרה לי גם כשעמדתי על תקיה שהכל נתקע והשורה של ההתחל נעלמה ואחרי כמה שניות חזרה מחדש...
אולי גם זה קשר איכשהו. השאלה למה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה