כללי שאלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אין לי כמעט נסיון באינדיזיין זה אחת העבודות הראשונות שלי:
יש לי קובץ של 140 עמודים בערך, משום מה מעמוד 19 המספור של העמודים מתחלף לי לאותיות, כלומר יט, כ, וכו'. איפה משנים את זה?

• הוסף לסימניות
תעמוד בעמוד זה, איפה שזה מתחיל להשתנות, תיכנס ל:
Layout
Numbering & Sections
ותבטל את ה'ווי' הראשון: Start new section

• הוסף לסימניות
כמובן שאתה גם יכול להשאיר את הSECTION (ורק לבטל את הSECTION PREFIX אם זה עושה בעיות) ולשנות רק את הSTYLE בחזרה למה שאתה רוצה.
אבל נראה לי שמה שכתבתי מקודם זה הפתרון הכי טוב בשבילך.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה באינדיזיין
איך יוצרים טקסט בצורת קשת?
תודה

• הוסף לסימניות
יוצרים עיגול, וכותבים טקסט על העיגול (SHIFT+T למי שהגדיר את זה לטקסט על PATH בעברית, ואם לא זה באנגלית, אבל אתה יכול לשנות את זה, או לבחור ידנית ליד הT הרגיל, יש כזה אחד עם סימן כתיבה על אובייקט)

• הוסף לסימניות
כתיבה על מסלול בצורת קשת כך:

יוצרים את המסלול הצורה הרצויה - במקרה זה קשת, בכל אופן שהוא, מסלול , דרך חלק מעיגול וכו'....לאחר מכן, לוחצים עם כלי המלל של כתיבה על מסלול נעמדים על המסלול - הצורה הקשת ופשוט כותבים עליו רגיל, ניתן לבחור אופציות שונות לסידור המלל ועיצובו על המסלול, עם חלונות המלל הרגילים, וכן דרך פקודת: אפשרויות מלל על מסלול...:)

• הוסף לסימניות
גראפי, אתה רואה? עם רצון טוב אתה מקדים אותי... :):):)

• הוסף לסימניות
תודה לונתנו 10 וגראפי, קשה להקדים אותו...שוב הקדימו אותי בדקה בלבד..

ישר כח לכולם...

• הוסף לסימניות
תודה גם לך כמובן!

• הוסף לסימניות
תודה רבה! וגם על המהירות
עוד בעיה, עשיתי כפי ההנחיות והכתב יצא לי כמו מראה איך מסדרים?

• הוסף לסימניות
באינדיזיין CS3 יש את הFLIP HOROZINTAL

• הוסף לסימניות
תודה!
תוך כדי כבר מצאתי את הפתרון
הכיוון של הטקסט לא היה טוב (הטקסט הוא באנגלית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה