כללי שאלה באינדיזיין

• פותח הנושא נפ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סליחה על שאלתי הבורה: איך אני מעבירה לאינדיזיין את הסגנונות של הטקסט מהוורד כמו איטליק, בולד.. הוא מעביר לי טקסט חלק ואני צריכה לעשות סגנונות מחדש

• הוסף לסימניות
תודה רבה, זה עובד רק באינדיזיין מתקדם? יש לי CS רגיל-זתומרת הישן

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק. בCS2 יש את זה. לכאורה גם לפני זה, לא זוכר.

• הוסף לסימניות
כשאת מייבאת את הקובץ ע"י פעולת מקם (ctrl d) אז נפתחת תיבת שיחה ששואלת אותך עם את רוצה עם הסגנונות או בלי. השאלה הזו בעצם מתייחסת לכך שהקובץ יגיע עם הסגנונות שנקבעו לו בוורד או בלי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לך CS רגיל? פשוט אני לא רואה מה שאמרת לי על הסגנונות (התוכנה אצלי היא באנגלית)

• הוסף לסימניות
ב-CS2 שדרגו את היבוא של הסגנונות, אבל גם ב-CS אפשר לייבא סגנונות, אבל בלי הדריסה, ואם יש הגדרת BOLD בלי סגנון (Ctrl+B) ואין בפונט Bold לפעמים זה לא מייבא.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרה נעמי ברגע שאת עושה d + ctrl זה אמור לשאול אותך אם את רוצה עם הסגנונות או בלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה