כללי שאלה באינדיזיין

• פותח הנושא FL
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
באינדיזיין כידוע, העמודים מופיעים בזוגות צמודים. איך אפשר לעשות גלישה בצד בו צמודים העמודים מבלי שהגלישה תעלה על העמוד הצמוד?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי כשסוגרים עמודים צמודים באופן אוטומטי הגלישה בחלק הצמוד נלקחת מקצה העמוד השני.
יש אפשרות לשנות את צורת העמודים שיופיעו כבודדים רק לפני הסגירה ואז הגלישה תהיה רק מהעמוד עצמו. (את זה משנים בתפריט של קובץ - קביעות מסמך)
אם יש דרך אחרת אשמח גם אני לשמוע.

• הוסף לסימניות
אני משערת שזו לא סיבה לדאגה.
בכל מקרה הצמדים שמופיעים על המסך הם לא הזוגות האמיתיים בדפוס
(הרי ספר מודפס בכפולות של 8, והעמוד הראשון הולך מול האחרון וכו', בסוף כריכה לקונטרסים וחיתוך במקום הקיפול, זה בכלל לא מה שאנחנו רואים על המסך)
אז כמו שאינדי דואגת להציג את הזוגות בצורה הגיונית לצורך עיצוב, היא בטח לוקחת בחשבון את הבליד שיהי'ה הגיוני, לא?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעמודים לא צמודים כפי שנכתב כבר.

במקרה של צמדים התוכנה לוקחת את הבליד (כפי שהוגדר) מהעמוד הסמוך. כלומר, הימני מהשמאלי והשמאלי מהימני, וכך, אם שמים תמונה גדולה על שתי העמודים יהיה בליד לכל עמוד והתוצאה הסופית תהיה מצויינת בד"כ. (הבליד נחתך בסוף, הוא רק לגלישה וכו')

• הוסף לסימניות
נא לתרגם ליודיש
איך מיין איך האב אמאל געהאט דעם פראבלעם אבל נא לתרגם ליודיש מקודם

• הוסף לסימניות
ער פרעגט וואס מען טוט, ווען מען ניצט FACING PAGES, און מען מאכט א פידיאף פון עקסטערע בלעטער, און ער וויל נישט מען זאל זעהן די בליד פון די בלעטל פריער אדער שפעטער, צו סאיז מעגליך צו מאכן.

• הוסף לסימניות
אקעי אויב איך האב ריכטיג פארשטאנען האב איך שוין אמאל געהאט אזוי אז די בליד איז ארויף אויף די קומענדיגע עמוד, דאס איז לכאורה א באג און אינדיזיין, איך האב עמציען געפרעגט, איז די עצה געווען אז די בליד פאר "אינסייד" זאל זיין 0 און די דרויסענדיגע זייטען קען זיין א בליד

• הוסף לסימניות
סאיז נישט קיין ריכטיגע עצה, ווייל איך דארף יא האבן בליד, ווייל אמאל פארוקט זיך די בלאט און איך וויל נישט זאל סלייבן ווייס, אפילו כמעט וואס סגעשעהט נישט ביים בינדען, די פראבלעמען זענען נאר ביי די שניידן (בד"כ). וואס איך וויל אבער יא, אז עס זאל נישט מיטקומען אובייקטן וואס ליגן אויב די אנדערע בלעטל.

פארשטייט זיך אז דאס וועט נישט קומען אזוי שנעל און דאס איז אויך נישט קיין באג, ווייל פון ווי דארף ער וויסן וועלכע בלעטל איז די עיקר און וועלכע איז די טפל? אפשר מייט די צייט וועט מען קענען מגדיר זיין אויף וועלכע בלעטעל איז די מקור פון די בלאט.

• הוסף לסימניות
התשובה של תג ב"פ בתרגום חפשי:
היות ואין צורך בבליד הפנימי בדרך כלל, לכן אפשר להגדיר בבליד הקובץ. INSIDE על 0, ולא יהיה לו כלל בליד. רק מלמעלה למטה ומצד החיצוני.

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה בנושא.
ישנה אפשרות להגדיר גודל עמוד מבלי שכל העמודים ישתנו? (באותו קובץ)
נגיד אני רוצה עמוד 1 A4
ועמוד 2 A3 לרוחב.

• הוסף לסימניות
לא בדיוק. כי יש שם פתרונות במקרה שזה חשוב לך.

• הוסף לסימניות
תודה זה מאוד חשוב.
אבל הפיתרונות לא עוזרים לי.
נמצא פיתרון.

• הוסף לסימניות
בכל עימוד של ספרים מגזינים וכדו'-עימוד של הדפסות ב-2 צדדים, מעמדים בפייסינג פייג'יס ו

במקרה שיש גלישות מכל סוג שהוא לחלק הפנימי...(ואני נוהגת בכל מקרה גם כשאין....) סוגרים רגיל עם בליד מכל הצדדים...הדפוס חותך את הבליד הפנימי מכל דף ושם כורכים את הספר..
כלומר לדעתי והיו על זה גם המון דיונים גם בפורום זמן דיגיטלי וגם עם עדי רביד ועוד....וזו היתה המסקנה, גם של שלומית היימן בזמנו...ואני נוהגת כך תמיד זה הכלל..סוגרת המון ספרים וחוברות כך לכל בתי הדפוס..זה מצויין...
אמנם, בגלישה בכל דף נכנס בבליד הגלישה של הדף שלצידו...אך אין בעיה והבליד נחתך שם ונכרך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zap;70052:
הדפוס חותך את הבליד הפנימי מכל דף ושם כורכים את הספר..

אמנם, בגלישה בכל דף נכנס בבליד הגלישה של הדף שלצידו...אך אין בעיה והבליד נחתך שם ונכרך...

הבליד נחתך? הרי אם יש לי בליד מכל הכיוונים, עולה קצת מעמוד זה על העמוד השני (חצי ס"מ למשל) והחלק הזה נמצא על הדף השני, אז אתה מתכוון לומר שהוא חותך לפני הריפ, אז בעצם בכלל לא צריך את זה, ואפשר לעשות כמו שתג ב"פ כתב.

• הוסף לסימניות
חותכים לפני הריפ.
וחצי ס"מ זה המון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה