- הוסף לסימניות
כל מה שכתבת נכון ןמדויק, אבל הדיון לא היה אם לתת גלישה פנימית או לא [זה באמת לא קריטי - כפי שכתבת]. הבעיה הייתה שעצמים מהעמוד השמאלי נכנסים בפועל לעמוד הימני, ובלי קשר לגלישות, אני לא רוצה שיופיעו שם בפועל [כשיש שם עצמים אחרים שיכולים לכסות ולעלות על פניו אין בעיה כמובן], ובשביל זה הסקריפט של Harbs עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר.נכתב ע"י zap;86682:להשאיר בליד פנימי, גם אנשי הקדם דפוס המקצועיים שאני עובדת איתם דורשים גם פנימי ואין זה משנה למרות שנחתך. כי גם שם כמו בכל כיוון של הדף שהמטרה של הבליד נימה לבנה מתזוזה וכו'.....
אז אם המטרה סתם דין ודברים מה עושה כל אחד, או סתם כי זה מציק למישהו בעיניים - לא הייתי נכנסת לזה בכלל...
אך אם המטרה היא באמת העיקר להוציא את הספר כמו שצריך, לא הבנתי מה זה מפריע אם רואים את הגלישות בבליד בשטח ששייך כבר לחיתוך....
זה אפילו לא נכנס לי בדפי ההגהות של הלקוח, אני הכל מסדרים בהגדרות המדפסת, וניתן גם לסגור להגהות ללקוח בהגדרות שונות. כל הלקוחות שלי כבר מבינים ויודעים זאת, בפעם הראשונה שאני מעצבת ללקוח חדש ספר אני מסבירה לו, ואח"כ הכל ברורו.
ואם הכל יוצא כך מצויין בדפוס, מה זה מפריע לי בכלל ומדוע שאתייחס לזה בכלל.
הרבה יותר נוח לי לעבוד בצמדים, ובמיוחד בספר שיודפס באופן כזה דו צדדי,
רק דברים שיופקו באופן של הדפסה חד צדדי של חוברות מסויימות אני מעצבת דפים בודדים.
ובוודאי שלא הייתי משתמשת בשום סקריפט שפתאום מפריד דפים ומשנה עיצוב.
בהצלחה לכולם!
בהחלט!!!נכתב ע"י ונתנו10;86830:ותודה ענקית לHARBS!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים