כללי שאלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך מצמידים את הטקסט לשורות, שלא ישתנו המידות, ומאידך, שיצמד לתחתית העמוד? יש אפשרות לעשות זאת כך, שלא יישאר רווח בתחתית העמוד?
אני רוצה שמחד, הרווחים בין השורות יהיו מדוייקים, אבל מאידך, שהכל יצמד לתחתית העמוד ולא תשארנה שורות בודדות יתומים ואלמנות.

מדובר בטקסט עם גדלים שונים ותמונות.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;798176:
איך מצמידים את הטקסט לשורות, שלא ישתנו המידות, ומאידך, שיצמד לתחתית העמוד? יש אפשרות לעשות זאת כך, שלא יישאר רווח בתחתית העמוד?
אני רוצה שמחד, הרווחים בין השורות יהיו מדוייקים, אבל מאידך, שהכל יצמד לתחתית העמוד ולא תשארנה שורות בודדות יתומים ואלמנות.

מדובר בטקסט עם גדלים שונים ותמונות.

תודה מראש
אני לא מכיר פטנט, אך כן פותר זאת על ידי משחק בכניסה של הקו הראשון בהגדרות רשת, יש שם כל מני אופציות ואפשר לשנות.

• הוסף לסימניות
לא נעים לי להגיד, אבל א,ף פעם לא עבדתי עם הרשת.
איך עובדים איתה בדיוק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;798231:
לא נעים לי להגיד, אבל א,ף פעם לא עבדתי עם הרשת.
איך עובדים איתה בדיוק?

בסגנון פסקה מצמידים לרשת.
בהההעדפות מסמך מגדי רי ם את המרחקים שלה.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך עושים זאת, איך מצמידים לרשת.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
ראשית, שימי לב מהו המרחק שבין השורות (LEADING) אצלך- לדוגמא, 12
אח"כהיכנסי ל-PREFERENCES ללשונית של GRIDS & GUIDS וקבעי שהמרחק בין שורות הבסיס יהיה כמרחק ה-LEADING שלך, לדוגמא 12 ושיתחיל ב-0 מהשוליים.
אח"כ בחרי את הפסקה הרצויה ובקשי ממנה שתיצמד לרשת קווי הבסיס בלחיצה על אייקון ההצמדה שבחלון הפסקה (האייקון הימני תחתון של שני טורים מיושרים)
אל תשכחי לעדכן את סגנון הפסקה.
שימי לב שבמידה ותשני את המרווח שבין השורות, הטקסט יקפוץ לך. זה חייב להיות מדוייק ולהיצמד ל-12...

• הוסף לסימניות
תודה. הסתדר לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה