כללי שאלה באינדי'...

• הוסף לסימניות
בעצם שתיים :confused:

1. איך אפשר, אם בכלל, לשנות הרקע של המסמך? לא רק לצבע, גם לטקסטורות, פטרן וכו.. אני רוצה להוציא ברכון עם רקע אחר מאשר לבן.. סגנון בז' נגיד..
2. בטקסט, הכתוב/מילה בסוף השורה "נשבר" עם מקף עליון וממשיך בתחילת השורה שלאחריה.. איך מבטלים את זה שיהיה רגיל במיוחד בג'אסטיפיי?

תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י seven;1103489:
בעצם שתיים :confused:

1. איך אפשר, אם בכלל, לשנות הרקע של המסמך? לא רק לצבע, גם לטקסטורות, פטרן וכו.. אני רוצה להוציא ברכון עם רקע אחר מאשר לבן.. סגנון בז' נגיד..
2. בטקסט, הכתוב/מילה בסוף השורה "נשבר" עם מקף עליון וממשיך בתחילת השורה שלאחריה.. איך מבטלים את זה שיהיה רגיל במיוחד בג'אסטיפיי?

תודה רבה רבה!

1. שים ריבוע גדול עם הרקע הרצוי, במאסטר. בשכבה תחתונה.

2. בטל את הסימון באופציה הייפינשיין בפארגרף סטייל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה אליעזר!

אבל אם כבר אני שאלתי וככה אתה עונה אז אני קצת בבעיה.. (חוץ מהשאלה הנוספת בסוף..)

הברכון הוא בסהכ על דף אחד משני הצדדים (מתקפל, עם 3 עמודות), שבכוונה לא עשיתי אותו על המאסטר כי כל צד שונה... אולי בדיעבד מסתבר שטעיתי(?!)
ואיך אפשר להוסיף את האפקט שאני רוצה כמו נגיד באילו' ובפוטו'?
מובן לך שידעותיי באינדי 'לא הכי' לכן שאלותיי כאלה "מסובכות"...

וא"א לשנות את הדף עצמו..? בהגדרות המסמך וכד?

תודה וסליחה ששאלותי לא הכי מובנות ותשובתך.......... :(

ואם כבר בברכון עסקינן אפשר עוד שאלה בבקשה? האם מאן דהו מפה מכיר פונט מתאים לברכונים וכדומה להם בסגנון, שמסתדר טוב עם הניקוד גם? אהבתי את פונט 'קרן', אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע!

מיליון תודות! :)

• הוסף לסימניות
שים מלבן בשכבה תחתונה בשני העמודים לרקע

• הוסף לסימניות
פונט שמסתדר טוב עם הניקוד?
באופן מושלם:
רוב הפונטים של גוטמן
כל הפונטים של פונטייפ

באופן סביר:
הפונטים של פונטביט בגירסאותיהן החדשות
רוב הפונטים הישנים של מסטרפונט, בגירסת TTF

• הוסף לסימניות
א. תודה!
ב. ביקי, תודה! אבל לא עניתם לי אם אפשר להוסיף איזה אפקט או משהו...
ג. ענית לי באופן כללי [אבל מעשיר..] על פונטים, האם תוכל לענות לי מה מתאים לברכון, למשל? ושל פונטביט? כי יש לי אפשרות ל180 משקלים משם.. (ואיך אני מזהה סוג/גרסת TTF?)
ד. מישהו יכול להשיב לי לגבי העבודה עם המאסטר? אם כדאי או לא.. אם לחזור בי וכו... :confused:
ה. שברתי ת'ראש, בסוף התברר שזה בפראגראף, לא בסטייל.. (או ששם פשוט לא מצאתי?!)

וואו, עייפתי...

• הוסף לסימניות
א. לצערי לא הבנתי שאלתך לגבי אפקטים.
ב. אין הבדל מהותי בין רקע בכל עמוד לרקע במאסטר.
המסטר פשוט מקל על החיים.
ג. קורן, נצח, עדה, פרנקריהל, עברית, ארץ הצבי...
יש הרבה פונטים.
השאלה למי זה נועד ומה הסגנון.

ה. לא הבנתי על מה הסבת דבריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה