עזרה שאלה באנימייט. אודה מאד לעוזרים.

• הוסף לסימניות
כשאני גוררת סימבול (שמורכב מאנימציה שעשיתי) למסמך, הוא מתמקם לי במקום אקראי, ואם אני רוצה להזיז אותו- זה מזיז לי רק פריים אחד, ולא את כל הפרימים יחד. איך אפשר להזיז את כל הפרימים יחד בהתאמה?
כנ"ל בכל הזזה של שכבה במסמך- אם רוצה להזיז מיקום, לא מצליחה להזיז את כל השכבה יחד.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
את מזיזה מתוך הסימבול או מבחוץ?
אם זה כבר שיכבה מונפשת
אני סוגרת את השיכבה לסימבול - לחיצה ימנית ומשוה כמו make layer to symbal (פשוט אני לא עם תוכנה פתוחה)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
לא הכרתי את הפקודה הזאת.

• הוסף לסימניות
נראה לי היא חדשה יחסית
מאוד שימושית.

בעבר היה איזה פנוקציה שבהוזזה הוזיזה את כל הקי פריימים שנבחרו באותה שיכבה אבל לא ראיתי את זה באנמייט 2021

יש גם דרך לעשות שינוי אחד על קי פריים
ואז לעבור על כל הקיי פריימים הנוספים וללחות על ctrl+Y - זה חוזר על הפעולה האחרונה שנעשתה , גם שימושי מאוד.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
שוב תודה! שימושי מאד
זה גורם לי לחשוב, איזה עוד פקודות פרקטיות שכאלו אני לא מכירה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה