שאלה באפטר אפקטס

• פותח הנושא sss
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
עבדתי בפרימייר ואני מנסה לעבור לאפטר אפקטס בלימוד עצמי,
כמה דברים שבינתיים אני לא מבינה:
  1. האם אין אפשרות לשמוע את הקול תוך כדי עבודה, אלא רק אחרי הרינדור?
  2. חיתוך סרט מפריד לי אותו לשתי שכבות, כך זה עובד?
  3. בפרימייר הייתי משתמשת באפקט מעבר שיטשטש בין חיתוכים, איך עושים את זה באפטר?
  4. תודה מראש לכל התומכים

• הוסף לסימניות
העבודה בפרימייר ובאפטר שונה לחלוטין, פרימייר היא תוכנת עריכה, ואפטר זו תוכנת אפקטים ואנימציה.
אחד השינויים הבולטים למשל הוא: שאין אפשרות להשים 2 קליפים באותה שכבה, אלא כל קליפ, מהווה שכבה בפני עצמו.
כדי לראות מה עשית, את צריכה לרנדר את הסצנה, כאשר תלחצי על מקש הרווח תקבלי רינדור לא באיכות מקסימלית אלא של חלק מהפריימים, והסאונד לא ישמע, כשתלחצי על מקש ה0 במקלדת המספרים, תקבלי רינדור מלא כולל סאונד רק הרינדור ימשך יותר זמן, שימי לב להתייחס לקצב רק לאחר שהאפטר גמר לרנדר. וכנ"ל גם לגבי מעברים, אין שתי קליפים בשכבה, כך שאין מעברים מוכנים, יש אפקטים שמשתמשים בהם כמעברים, שמים אותם בסוף שכבה, ובתחילת השכבה הבאה, ומתזמנים את השכבות בהתאם.
שיהיה לך הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
אפטר נקראת גם "הפוטושופ של הסרטים", רק שבשונה מפוטושופ יש 25 תמונות בכל שניה...
האם היית מציעה למשהי (מוכשרת, מוצלחת וכו') ללמוד פוטושופ לבד?
ברור שלא, ולכן מאד קשה עד בלתי אפשרי ללמוד אפטר לבד.
לכן -
עדיף ללמוד את התוכנה בקורס מקצועי, ואם לא מתאים לך תוכלי ללמוד מהמדריכים של ערן שטרן (להתחיל עם החינמים ולהמשיך עם רכישה)
אם תרצי תוכלי לשוחח עימי בטלפון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה