שאלה באפטר

• הוסף לסימניות
מי יודע למה כשאני מציירת מסכה של טקסט על שכבת solid. שמה עליו אפקט strok כדי שיכתב לבד.
וכשאני רוצה לייצא לסרט בשקיפות. הוא מייצא לי את זה רק עם השכבת solid השחורה
שבלעדיה אני לא מצליחה בכלל לשים את האפקט

• הוסף לסימניות
יו. אני רואה שאף אחד לא עונה, מה אתם לא יודעים??

• הוסף לסימניות
אצלי, אפטר מייצאת דבר כזה בלי בעיות...
כשאפטר "משתגעת" וזה קורה לפעמים, כדאי להכניס לקומפוזיציה, וליצא מהקומפוזיציה החדשה, (מנסיון עם תלמידות) זה פותר הרבה צרות עם מסכות ואפקטים.

ושלום לכל חברי הפורום הותיקים והחדשים, קפצתי לביקור נוסטלגיה אחרי שנה עמוסה במיוחד. לפני יומיים פגשתי את פופקו , ולדבריו - רואים שאני כבר לא מסתובבת בפורום (אני לא מעודכנת בקורס שלו ועוד) אז התגרתי וקפצתי,
אשמח לקפוץ עוד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישמעאל;825805:
מי יודע למה כשאני מציירת מסכה של טקסט על שכבת solid. שמה עליו אפקט strok כדי שיכתב לבד.
וכשאני רוצה לייצא לסרט בשקיפות. הוא מייצא לי את זה רק עם השכבת solid השחורה
שבלעדיה אני לא מצליחה בכלל לשים את האפקט
יש לך 2 אופציות:
1 . להכיל את האפקט על מסיכה שצוירה על TRANPERNT LAYER - (קליק ימני באותו תפריט שבוחרים שכבה חדשה)
2. בתפריט של האפקט עצמו בשורה האחרונה לבחור אם אני לא טועה ON TRANPERNT LAYER(תעבוד על שקיפות ולא על השכבה עצמה כפי שמוגדר לך)
בהצלחה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה