כללי שאלה באקרובט | עמודים לקבצים

• הוסף לסימניות
כידוע יש אפשרות באקרובט לחלק את העמודים לקבצים נפרדים.
הדפסתי מהאינדיזיין עמודים מסויימים (לדוגמא מ1-20, ומ50-80), באקרובט כתוב בכל עמוד מה העמוד האמיתי באינדיזיין, ז"א, בעמוד 21 כתוב לי 50, היות וזה מספר העמוד לפי מה שהיה לי באינדיזיין.

עד כל הכל טוב ויפה,
אני מנסה להפריד את הדפים, ורוצה שישאיר לי את שם הקובץ לפי מספר העמוד,
אבל הוא לא עושה לי את זה ככה, ועמוד 50 הוא כותב לי 21.
יש מה לעשות במקרה כזה?

• הוסף לסימניות
למספר את הקבצים.
אם הדפסת אחד כן ואחד לא - אתה ממספר עם דילוג של אחד (וכן 2 וכו').
אם הדפסת ודילגת מידי פעם בלי סדר מסויים - אתה ממספר עד לדילוג, ומהדילוג ממספר שוב.
זה לוקח דקה, באמצעות טוטל קומנדר.

• הוסף לסימניות
זה דפים לא מסודרים.
1 - 5 - 12 - 41 - 67, 97, וכן הלאה, 40 עמודים בלי סדר.
רציתי לדעת אם יש אופציה. אם אתה אומר שאין, זה כבר תשובה טובה בשבילי.

• הוסף לסימניות
וסתם בשביל השאלה, באינדי אין מצב להדפיס לקבצים נפרדים?

• הוסף לסימניות
לא מה שידוע לי.

• הוסף לסימניות
אתה שולף כל עמוד כקובץ נפרד?
מוזר! כי לי הוא דוקא ממספר נכון [כלומר, אחרי 20 בא 50 ולא 21]

• הוסף לסימניות
איזה גירסה יש לך?
בגירסה 7 ו8 אצלי הוא לא עושה מה שמבקשים ממנו.

• הוסף לסימניות
אני חושב שההבדל בינינו הוא שאתה מוציא רק חלק מהעמודים לאקרובט, ואח"כ מפריד לקבצי עמודים.
ואני מוציא את כל הקובץ לאקרובט, ואז שולף את העמודים הרצויים!

האם אני צודק? אם כן, נסה לעשות את זה כך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה