5 ימים אחרי סרולוגית שלילית? מה ההסבר?והם עשו בדיקה, שיצאה שלילית? אם כן, שיעשו בדיקה סרולוגית ואם יש להם סרולוגית, שייצאו. ואם לא, אני הייתי נשאר בבית.
ולא מהסיבה של החוק, אלא מהסיבה של שאני לא רוצה להדביק אף אחד ח"ו.
וזה שהבדיקת קורונה יצאה שלילית, זה לא אומר הרבה, כי עדיין צריך לקחת אחריות על מה שאפשר.
מתי לצאת? 5 ימים אחרי בדיקה סרולוגית (שיצאה שלילית) בהצלחה ורפו"ש.
כי אז בטוח שח"ו לא מדביקים אף אחד5 ימים אחרי סרולוגית שלילית? מה ההסבר?
והשאלה גם כמה זמן אתה בבידוד (מהחולה...) כבר עברו 8 ימים מאז שפגשת את החולה פעם אחרונה? אין אחריך שב"כ שעוקב אחרי הצעדים שלך? עברת בדיקה, ויצאה שלילית? צא5 ימים אחרי סרולוגית שלילית? מה ההסבר?
לא בסוף הבידוד של החולה! של שאר בני הבית!כדאי לשאול רופא
אנחנו שאלנו ואמר לנו לעשות עוד בדיקה בסוף הבידוד ואז לצאת.
אין היגיון ב20 יום בידוד!!! בעיקרון אתה לא מדבק כבר ביום ה8 להדבקהלא בסוף הבידוד של החולה! של שאר בני הבית!
אצלנו יצאו כולם שליליים 2 ימים אחרי ה10 של החולה המשכנו בידוד
ובבדיקה אחרי 8 ימים יצא אחד חיובי.
כך שיש הגיון לחוק ש10 ימים מרגע שהייתם לידו שהוגדר כחולה. (כלומר10+10)
אולי אתה צודק.גם אם אתה עדיין חיובי בבדיקה, זה לא אומר שאתה מדבק, אבל שוב, לקחת אחריות!!
צרה צרורה.אני סוטה קצת מהנושא,אך קשור גם להלכות בידוד,,,מה הייתם עושים אם הייתם עובדים במקום עבודה שאחד העובדים בא לעבודה למרות שבני משפחתו נדבקו והוא מחוייב בבידוד,חוץ ממני כל שאר עובדי המקום הם מכחישי קורונה,כך שאני לבד בסירה
(או 10 ימים + 2 בדיקות)הדין היבש הוא שצריך בידוד 14 יום אחרי מפגש עם החולה, ז"א אחרי שעברו 10 ימים מהבדיקה שלו.
אבל מומלץ לשאול רופא, כי תכלס יכולים לקבל תשובות אחרות, מקילות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים