שאלה בהלכות הכנסות והמסתעף.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ מבין מה השאלה.

הוא יכול להחזיר בהעברה. והוא צריך לבטל את הקבלה שנתן על התשלום, לכן זה מבטל את ההכנסה שנוצרה בקבלה המקורית.

אני לא יועץ מס, ואין לסמוך עלי בכלום.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ מבין מה השאלה.

הוא יכול להחזיר בהעברה. והוא צריך לבטל את הקבלה שנתן על התשלום, לכן זה מבטל את ההכנסה שנוצרה בקבלה המקורית.

אני לא יועץ מס, ואין לסמוך עלי בכלום.
אז בעצם אם אני רוצה מזומן ויש לי רק אשראי אז אפשר לבקש ממישהו בעל עסק לגהץ אצלו ואחרי זה לבטל את העיסקה והוא יעביר לי הכסף? והוא חסך את המע"מ.

• הוסף לסימניות
בגדול לא ממש ברור מה אתה מבקש

• הוסף לסימניות
עכשיו הבנתי
הכותרת כתובה במילים גבוהות לפשוטי עם..
יש כמה אפשרויות תלוי בגובה הסכום שאתה רוצה למשוך
בסכומים לא גבוהים יש רשתות שעושות את זה כמו סופרפארם מגהצים לך ואם יש אישור הם נותנים לך מזומן
לסכום גבוה יש ציי'נג'ים שיעשו לך את זה במקום

העמלה שלוקחים משתנה ממקום למקום

• הוסף לסימניות
עכשיו הבנתי
הכותרת כתובה במילים גבוהות לפשוטי עם..
יש כמה אפשרויות תלוי בגובה הסכום שאתה רוצה למשוך
בסכומים לא גבוהים יש רשתות שעושות את זה כמו סופרפארם מגהצים לך ואם יש אישור הם נותנים לך מזומן
לסכום גבוה יש ציי'נג'ים שיעשו לך את זה במקום

העמלה שלוקחים משתנה ממקום למקום
יש לך מידע על צ'יינג שעושה את זה?
מדובר על סכום גבוה (יותר מ20 אלף)

• הוסף לסימניות
יש לך מידע על צ'יינג שעושה את זה?
מדובר על סכום גבוה (יותר מ20 אלף)
במודיעין עילית באבני נזר יש צ'יינג שעשה דבר כזה בעבר לפני כמה שנים.
לא יודעת אם יכול לעבוד עדיין היום בחוקים החדשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה