שאלה בהתנהלות הפורום??????

• הוסף לסימניות
הועלה אתמול סיפור מרגש ומחזק והיום ירד
מה הסיבה??????

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לתחומי הפורום

• הוסף לסימניות
והסיפור של הקפידות וכדו' כן קשור?????

• הוסף לסימניות
גם לא.

• הוסף לסימניות
עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה למה הורידו את הסיפור הזה כשבפורום הזה יש הרבה אשכולות שלא קשורות לפורום יותר מהסיפור הזה

ואני חושב שברגע שאי משהוא ממנהלי הפורום מוריד אשכול מסויים הוא צריך לידע את בעל האשכול בסיבה למה הוא הוריד את זה ולכתוב לו באישי ולא שבעל האשכול יחפש את זה במשך דקות ארוכות ויגרם לו לעגמת נפש מרובה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרול90;1509116:
ואני חושב שברגע שאי משהוא ממנהלי הפורום מוריד אשכול מסויים הוא צריך לידע את בעל האשכול בסיבה למה הוא הוריד את זה ולכתוב לו באישי ולא שבעל האשכול יחפש את זה במשך דקות ארוכות ויגרם לו לעגמת נפש מרובה.....

כמה כסף הוא שילם ל'מנהל הפורום' שהוא יצטרך לתרום עוד מס' דקות כדי ליידע את בעל האשכול ?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;1509173:
כמה כסף הוא שילם ל'מנהל הפורום' שהוא יצטרך לתרום עוד מס' דקות כדי ליידע את בעל האשכול ?!

לא כל החיים זה כסף, יש מושג של הגינות.
ואני יודע מהיכרות אישית של כמה מנהלים שהם הגונים ולא יעשו כאלו דברים.

לא יודע בדיוק מה המקרה המדובר כאן, אבל אני יודע בוודאות שכל פעם שהעליתי איזה נושא שהמנהל חשב שזה לא מתאים (פרסום, נוסח שעלול לפגוע או משהו כזה) הוא הודיע לי על זה בפרטי בצורה יפה ומכובדת.

תבדקי אם לא שלחו לך הודעה בפרטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרול90;1509079:
הועלה אתמול סיפור מרגש ומחזק והיום ירד
מה הסיבה??????

נראה לי שבמקום לשאול בריש גלי עדיף לשאול את מנהל הפורום באישי התשובה שתתקבל תהיה הכי נכונה מכל המשיבים באשכול.

• הוסף לסימניות
מותר לי לנחש שהוא נמחק מחוסר אמינות?
לא בטוח... אבל ככה נשמע לי...

• הוסף לסימניות
מה היה והפסדתי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה