שאלה בוורד

• הוסף לסימניות
מצורף פה קובץ של וורד
יש שם פסים לבנים
איך אני מורידה אותה בלי שהאפקט של הטקסט יאבד לי
יש כזה דבר?

קבצים מצורפים

• יצירה.pdf
    KB 419.2 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הבאת את זה כתמונה לוורד?
או הכנת אתהאפקט בוורד?

>אם היא כתמונה - למחוק בפוטו שופ
> אם נוצר בוורד- לראות אם אין איזה הגדרה לקו מתאר

• הוסף לסימניות
אין הגדרה בקו מתאר
מחקתי הכל
ועשיתי את בוורד לא בפוטו שופ
יש אפשרות להוריד את הפסים?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה תעלי את הקובץ פתוח (או תשלחי במייל) ואנסה לבדוק עליו למה זה קרה.

• הוסף לסימניות
זה לא נראה כמו קו מיתאר, אלא יותר כמו מציין מיקום של הסיבוב תלת מימד.
אם תרצה אוכל גם אני לבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
הבעיה שאני לא מצליחה להעלות פה בקובץ פתוח

• הוסף לסימניות
מצאתי.
כשהתיבת טקסט נבחרת, ברצועת הכלים עיצוב אובייקט, לחצי על הריבוע הקטן שבפינת הקבוצה "סגנונות צורה", ושם תחת הקטגוריה "תבנית תלת מימד", תורידי את העובי של קווי המיתאר לאפס.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shemesh;1214408:
מצאתי.
כשהתיבת טקסט נבחרת, ברצועת הכלים עיצוב אובייקט, לחצי על הריבוע הקטן שבפינת הקבוצה "סגנונות צורה", ושם תחת הקטגוריה "תבנית תלת מימד", תורידי את העובי של קווי המיתאר לאפס.
בהצלחה.

גנבת לי את המילים מהמקלדת, בדיוק עמדתי להעלות צילום מסך של ההגדרות שם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה