כללי שאלה בוורד

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ שאני עובד עליו עכשיו, שאני הקלדתי אותו, וכאשר הקלדתי את הסימונים === ואחר כך עשיתי אנטר, זה החליף לי את זה אוטומאטי למעין קו מפריד, שאני לא מצליח למחוק. מישהו יודע איך למחוק את הקו הזה?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אם תסמן ותמחוק את כל השורה שמעל הקו, זה ימחק אותו.

• הוסף לסימניות
לא עזר.

זה עובר שוב לסוף הפסקה.

• הוסף לסימניות
סליחה. בעצם אתה צודק.

• הוסף לסימניות
כשאתה לוחץ אנטר והוא עושה את השורה, אתה לוחץ על הBACKSPACE והוא מחזיר אותם ל===.
יש גם שם איזה סימן אייקון שקופץ לך, ואתה יכול לבטל את זה מכאן והלאה, או להגדיר את זה בתיקון שגיאות אוטומטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;96886:
כשאתה לוחץ אנטר והוא עושה את השורה, אתה לוחץ על הBACKSPACE והוא מחזיר אותם ל===.
יש גם שם איזה סימן אייקון שקופץ לך, ואתה יכול לבטל את זה מכאן והלאה, או להגדיר את זה בתיקון שגיאות אוטומטי.

כל זה נכון בשעת מעשה, כלומר בזמן ההקלדה עצמה, אבל אני עכשיו שנה אחרי כן, ואין לי מה לעשות!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי שום דבר באשכול הזה. משהו יכול אולי להסביר לי מה נעשה ומה הבעיה?

• הוסף לסימניות
אי אפשר לתפוס את הקו ולמחוק אותו אלא א"כ מוחקים את האנטר בשורה שלפניו (לפעמים אחריו)

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 576.2 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
גם מחיקת האנטר לא עובדת, כי זה עובר לאנטר הבא.

• הוסף לסימניות
בעת שנוצר הקו, יש ללחוץ על הברק ואז לבטל את הקו גבול.
וכן ניתן לבטל לתמיד את יצירת קווי הגבול.

כדי למחוק את הקווים הישנים יש להוריד קווי גבול, בקווי גבול של טבלה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 96.5 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
טוב, הנה הפתרון:

קודם בוחרים את הטקסט שבתוכו נמצא הקו הסורר. (או בוחרים בכל המסמך).

אחר כך נכנסים ל: עיצוב > גבולות וצלליות >בכרטיסיה 'גבולות' לוחצים על 'ללא', 'אישור'.

קרדיט: 'עמוד ועימוד'; העזרה של וורד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה