כללי שאלה בחפש החלף

• הוסף לסימניות
אני רוצה למצוא כל מקום שבו מופיע תבליט של מספור אוטומטי, (bullet) שאין אחריו טקסט ולמחוק אותו, או לחילופין אנטר שלא מכיל אחריו טקסט.

איך עושים?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
איך שה' אוהב אותך.

אני חיפשתי משהוא בגרפ שלא נתן פתרון לבעייה שלי, אך הוא עונה לבעייה שלך.
הנוסחה מביאה למציאת אנטר רק שלא נכתב כלום.

פשוט לחפש בגרפ
^$
סגנון פסקא של הגדרת התבליט.​

ללא אחריות כלל!
תחכו למומחים שיאשרו זאת.​

• הוסף לסימניות
הוא מוצא נכון.
משום מה לא ניתן להחליף...

• הוסף לסימניות
אכן מוצא, אך הוא לא עולה שורה למעלה בהחלף.
:(

• הוסף לסימניות
מעולה זה עובד.
אין ספור תודות.

• הוסף לסימניות
לידיעתכם, זה נוסחה שמגיע יחד עם התוכנה.
הוא נקרא Remove Trailing Whitespace

• הוסף לסימניות
אמש לא הייתי מאופס :)
חיפוש 2 אנטרים ומחיקה לאנטר אחד הוא טוב, אבל לפעמים בעייתי.
לפעמים האנטר שנמחק עובר לאנטר עם סגנון פסקה שונה.

על מנת לחפש אנטר אחד רק, יש לבצע חיפוש של תחילת פסקה וסוף פסקה:
המהדרין, ייתנו לחיפוש, סגנון של פסקה קיימת.

• הוסף לסימניות
שלמה, למה זה לא עזר לך?
ולמה לא עידכנת?
:(

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי למצוא את ה$ בתחילת פסקה.
תצא מהמקלט!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה