כללי שאלה ביחסי מעצב- לקוח

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעמדת ספר מסוים, עימוד מיוחד עם תמונות וכו',
אני לוקחת סכום לפי מס' עמודים,
לאחר שהלקוח ראה הוא הוריד לי מס' עמודים,
החליט שאינו זקוק להם מסיבות מסוימות,
האם צריך לשלם לי על העימוד שעשיתי?
ואם כן- תשלום מלא?
תודה

• הוסף לסימניות
"סיבות מסויימות" = רצון לחסוך בכסף....

אם כבר עיצבת, את זכאית לתשלום מלא, ובעיה שלו אם אינו רוצה להשתמש.
אם טרם עיצבת את אותם עמודים ספציפיים, הוא אינו צריך לשלם לך עליהם.

• הוסף לסימניות
כן, הוא צריך לשלם על העבודה שלך.

• הוסף לסימניות
דוקא הסיבות לא רק רצון לחסוך,
אבל בכל אופן תודה.

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת

ועוד שאלה-
לגבי זמן הגהות, האם שיחות עם הלקוח כשאני מול המחשב ומסבירה / מנסה להבין את הבעיה וכד'- נחשב כזמן הגהות?
ובכלל- אם הלקוח מדבר איתי חצי שעה בטלפון על כל מיני דברים שרוצה להוסיף וכד',
איפה מחשבנים את הזמן הזה אם בכלל?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;501631:
אם כבר עיצבת, את זכאית לתשלום מלא, ובעיה שלו אם אינו רוצה להשתמש.
אם טרם עיצבת את אותם עמודים ספציפיים, הוא אינו צריך לשלם לך עליהם.
אמת ויציב. כך הוא לפי דין תורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;501698:
ועוד שאלה-
לגבי זמן הגהות, האם שיחות עם הלקוח כשאני מול המחשב ומסבירה / מנסה להבין את הבעיה וכד'- נחשב כזמן הגהות?
ובכלל- אם הלקוח מדבר איתי חצי שעה בטלפון על כל מיני דברים שרוצה להוסיף וכד',
איפה מחשבנים את הזמן הזה אם בכלל?
תודה
זמן הגהות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה